Koen Bakker en ik hebben met behulp van andere trainers een sterke lijst samengesteld van de meest gestelde vragen uit de fitness. Op deze pagina vind je een overzicht van alle vragen (door te klikken op een vraag ga je naar desbetreffend artikel en video).

Q1 – Wordt afvallen moeilijker naarmate je veel afvalt?

Q2 – Wordt het lichaam zuiniger als je afvalt?

Q3 – Waarom val ik niet af? Ik hou me netjes aan mijn voedingsschema

Q4 – Waarom val je soms veel en soms niet af, ondanks je dieet discipline?

Q5 – Hoeveel herhalingen per set voor spiergroei, kracht en conditie?

Q6 – Heb je minder spierpijn door een cooling down?

Q7 – Herstel je het snelst al lopend met je handen in je nek?

Q8 – Eiwitshake meteen na de training voor sneller herstel en meer spiergroei?

Q9 – Zorgen meer eiwitten voor minder spierpijn?