Sterke trainingsschema's

Om effectief te kunnen trainen heb je een sterk trainingsplan nodig. Op dit platform vind je honderden trainingsschema's voor iedere doelstelling en voor ieders niveau. Natuurlijk inclusief instructievideo's en tips voor een volgend trainingsprogramma. Daarnaast leren we je hoe je een effectief jaarplan samenstelt, hoe je jouw progressie kunt evalueren en wat je moet doen om dit te blijven stimuleren. Kortom, we voorzien je van alle handvatten om slimmer te trainen.

Sterke informatie

Geen sterke verhalen kunnen niet zonder sterke informatie. Daarom versterken we het platform maandelijks met minstens een webinar, een Q&A-video en een literatuur review. De inhoud van webinars varieert van techniekinstructies tot hoe je schema's schrijft en gaat over alles wat relevant is om slimmer te trainen. De Q&A sessies stuur jezelf door vragen te sturen naar hallo@geensterkeverhalen.nl. We houden je tevens up to date door de belangrijkste wetenschappelijke publicaties in gewone mensentaal uit te leggen. Met dit platform willen we jou helpen om effectiever te trainen. Help ons door feedback te geven over wat je bijvoorbeeld mist of juist graag wilt zien.

Stuur een mail

Geen sterk verhaal over Sander Kers

Alle trainingsschema's zijn geschreven door bewegingswetenschapper en krachttrainingsspecialist Sander Kers. Ook is hij verantwoordelijk voor alle informatieve content. Zoals je in de loop van de tijd zult zien, verschijnen er ook gastschrijvers voor schema's en proberen we experts aan het woord te laten om nog meer te leren. Het doel is om met zijn allen slimmer te worden. In het kort de meeste relevante informatie over Sander. Hij heeft zijn Masterdiploma in Human Movement Sciences gehaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is in bezit van onder andere het CSCS- en ACSM's Exercise Physiologist diploma. Hij doceert de NSCA-CPT cursus, schrijft artikelen voor verschillende websites (waaronder Men's Health, XXLnutrition, Manify, Diamond Training en Fitsociety), geeft ruim 9 jaar training en staat nog steeds bijna dagelijks met plezier onder de stang. Hopelijk leer je aan de hand van de artikelen en video's Sander beter kennen, want een diploma zegt lang niet alles. Voel je vrij om van mening te verschillen, want wij hopen dat iedereen grijzer leert denken en elkaar blijft uitdagen om het sterkste uit zichzelf te halen. Oh ja, en natuurlijk heeft hij het boek Geen Sterk Verhaal Over Spiergroei geschreven!