Sterke trainingsschema's en voedingsschema's

Om effectief te kunnen trainen heb je een sterk trainings- en voedingsplan nodig. Op dit platform vind je honderden trainings- en voedingsschema's voor iedere doelstelling en voor ieders niveau. Natuurlijk inclusief instructievideo's en tips voor een volgend trainingsprogramma. Daarnaast leren we je hoe je een effectief jaarplan samenstelt, hoe je jouw progressie kunt evalueren en wat je moet doen om dit te blijven stimuleren. Kortom, we voorzien je van alle handvatten om slimmer te trainen.

Start nu

Sterke informatie, recepten en oefeningen

Geen sterke verhalen kunnen niet zonder sterke informatie. Daarom versterken we het platform maandelijks met minstens een webinar, een Q&A-video en een literatuur review. De inhoud van webinars varieert van techniekinstructies tot hoe je schema's schrijft en gaat over alles wat relevant is om slimmer te trainen. We houden je tevens up to date door de belangrijkste wetenschappelijke publicaties in gewone mensentaal uit te leggen. Bovendien vind je op de website ruim 500 instructievideo's en sterke recepten speciaal voor krachtsporters.

Stuur een mail

Geen sterk verhaal over Sander Kers

Alle trainingsschema's zijn geschreven door bewegingswetenschapper en krachttrainingsspecialist Sander Kers. Ook is hij verantwoordelijk voor alle informatieve content. Zoals je in de loop van de tijd zult zien, verschijnen er ook gastschrijvers voor schema's en proberen we experts aan het woord te laten om nog meer te leren. Het doel is om met zijn allen slimmer te worden. In het kort de meeste relevante informatie over Sander. Hij heeft zijn Masterdiploma in Human Movement Sciences gehaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is in bezit van onder andere het CSCS- en ACSM's Exercise Physiologist diploma. Hij doceert de NSCA-CPT cursus, schrijft artikelen voor verschillende websites (waaronder Men's Health, XXLnutrition, Manify, Diamond Training en Fitsociety), geeft ruim 11 jaar training en staat nog steeds bijna dagelijks met plezier onder de stang. Hopelijk leer je aan de hand van de artikelen en video's Sander beter kennen, want een diploma zegt lang niet alles. Voel je vrij om van mening te verschillen, want wij hopen dat iedereen grijzer leert denken en elkaar blijft uitdagen om het sterkste uit zichzelf te halen. Oh ja, en natuurlijk heeft hij het boek Geen Sterk Verhaal Over Spiergroei geschreven!

Bestel Geen Sterk Verhaal Over Spiergroei
Sander Kers
Tanja Oomen sportdiëtiste

Tanja Oomen

Er zijn maar weinig sportdiëtisten in Nederland die zo goed aansluiten bij Geen Sterke Verhalen als Tanja Oomen. Tanja heeft namelijk een super nuchtere en wetenschappelijke onderbouwde visie op voeding. Ze gelooft dat je met de juiste kennis en handvatten jouw gezondheid en sportprestaties enorm kunt verbeteren. Voeding is gewoon voeding - niet goed of slecht, alles kan en mag, zolang je er maar bewust over nadenkt. Ze waait ook niet met dieethypes mee en heeft niets met restricties en hele strenge diëten. Je haalt alleen maar resultaat op de langetermijn als je een voedingspatroon hebt dat goed bij je past. Een beetje van jou en een beetje van Tanja's hulp zorgt voor een supersterke balans.

Lees alles over Tanja en kom met haar in contact

Luc Visser

Luc is het creatieve brein achter alle sterke recepten voor krachtsporters. Hij is al jaren Chef-kok en heeft onder andere op de Harvard University de studie Science & Cooking gedaan. Een echte kunstenaar in het maken van lekkere gerechten die ook nog eens supergezond zijn. Kortom, een chef-kok en voedingsdeskundige in een. Alle recepten op ons platform zijn geschreven voor krachtsporters, want sporters hebben net iets meer voedingsstoffen nodig. Weet je even niet wat je moet koken? Twijfel niet en pak een van zijn recepten erbij.

Lees alles over Luc en kom met hem in contact
Luc visser chef-kok