Week 42 is een week van mijlpalen. Deze week gaan we namelijk door de 100 recepten én 250 voedingsschema’s heen en dat vieren we met gratis recepten! Daarnaast weer 2 nieuwe sterke trainingsschema’s en 2 korte webinars.

Geef ons tips met wat je graag op geensterkeverhalen.nl wilt zien. Samen maken we het platform sterker, zodat jij het sterkste uit jezelf kunt halen! Mail naar hallo@geensterkeverhalen.nl (en begin met “Hoi Sander”, dat leest een stuk persoonlijker, haha).

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

week 42 updates

Nieuwe recepten – week 42

100! 100! 100! Er staan alweer 100 sterke recepten speciaal voor krachtsporters op het platform. Denk niet dat sterke recepten moeilijk zijn, integendeel. Ieder recept is uiterst eenvoudig en snel te bereiden en ongelooflijk lekker. Om de mijlpaal te vieren heeft chef-kok Luc deze week 5 nieuwe recepten voor je in petto. En om het ook te vieren met iedereen die nog niet lid is van geensterkeverhalen.nl, staan de top 3 gekozen recepten tijdelijk op openbaar voor iedereen (je vindt deze iets verderop)

100 recepten vieren we met gratis recepten!

Als je nog geen lid bent van het sterkste platform voor krachtsporters, kun je deze mijlpaal ook met ons vieren. Hieronder 4 gratis recepten, die je deze week kunt zien en bereiden. 3 recepten uit de poll van afgelopen week én Luc’s favoriete sandwich! En als je ons platform volgt, weet je dat het sterkste roerei ooit, ook gratis is…. (klik hier)

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.

glutes are king 2 trainingsschema vrouwen

Nieuwe trainingsschema’s – week 42

In week 42 tref je een zeer sterk golf fitness schema aan en het vervolg op het meest gekozen female focus schema: glutes are king!

Nieuwe voedingsschema’s – week 42

Deze week krijgen de plantbased-eters weer extra keuze. Voor alle calorieën varianten vind je een nieuw voedingsschema met links naar de sterkste recepten. Hieronder kies ik weer 4 van de 10 nieuwe voedingsschema’s van sportdiëtiste Tanja Oomen! Wil je trouwens weten wat het verschil is tussen vegan, vegetarisch en plant-based? Dat lees je hier.

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 42

Deze week weer 2 sterke video’s. De laatste video uit onze eerste blessure-reeks. 3 veel voorkomende elleboogblessures en hoe je hier zo snel mogelijk vanaf komt. En het verschil tussen barbell bankdrukken en dumbbell bankdrukken, inclusief complete uiteenzetting.