Er zijn maar weinig sportdiëtisten in Nederland die zo goed aansluiten bij Geen Sterke Verhalen als Tanja Oomen. Tanja heeft namelijk een super nuchtere en wetenschappelijke onderbouwde visie op voeding. Ze gelooft dat je met de juiste kennis en handvatten jouw gezondheid en sportprestaties enorm kunt verbeteren. Voeding is gewoon voeding – niet goed of slecht, alles kan en mag, zolang je er maar bewust over nadenkt. Ze waait ook niet met dieethypes mee en heeft niets met restricties en hele strenge diëten. Je haalt alleen maar resultaat op de langetermijn als je een voedingspatroon hebt dat goed bij je past. Een beetje van jou en een beetje van Tanja’s hulp zorgt voor een supersterke balans.

Tanja als kennisbron

Tanja heeft de HBO opleiding Voeding & Diëtetiek gedaan aan de Haagse Hoogeschool. Daarna is ze direct doorgegaan met de Post-HBO Sportdiëtetiek en heeft deze onlangs afgerond. Tanja heeft absoluut geen gebrek aan ervaring want ze loopt al jaren mee als coach en heeft tijdens haar studie gekozen voor extra stageplekken. Hierdoor heeft ze bij meerdere diëtisten in de keuken kunnen kijken en heel veel praktijkkennis opgedaan. Ook nu Tanja klaar is met haar studies leest ze dagelijks de nieuwste onderzoeken om zichzelf te blijven ontwikkelen en jou te voorzien van up to date informatie.

Tanja als sportdiëtiste en coach

Tanja weet niet alleen wat voedingsschema’s zijn, ze weet ook veel van training en koken af. Ze is al vele jaren bijna dagelijks in de gym te vinden en haar grote hobby is koken. Kortom, ze weet precies wat ‘wij’ krachtsporters zoeken in voeding en ze weet het nog lekker te maken ook! Tanja heeft haar eigen diëtistenpraktijk en geeft daarnaast personal training bij een PT Studio in Delft. Ze heeft naast voeding & diëtetiek namelijk meerdere fitness en personal trainer opleidingen en cursussen gedaan. Ze vindt het geweldig om je te coachen naar je einddoel, zolang je begrijpt dat sterke en duurzame resultaten tijd kosten, toewijding vergt en gewoon hard werken is. Gelukkig begeleidt Tanja je hier graag bij!

Speciaal voor Geen Sterke Verhalen abonnees

Zoals je in onze voedingshandleidingen kunt lezen, geven we je duidelijk aan om de schema’s niet zelfstandig te gebruiken als je bekend bent met een bepaalde aandoening of ziekte waarbij voeding een belangrijke rol speelt zoals bijvoorbeeld een allergie, diabetes, wanneer je een medische ingreep hebt ondergaan of moet afvallen voor een operatie. Neem hiervoor echt contact op met een medisch- of sportdiëtist. Tanja kan je hier enorm goed bij helpen.

Speciaal voor leden van Geen Sterke Verhalen biedt Tanja een nieuwe service aan: sterke telefonische consulten. Als je vragen hebt over de voedingsschema’s, hulp nodig hebt met kiezen, of wat dan ook. Je kunt al vanaf 15 euro contact opnemen met Tanja voor ondersteuning. Het scheelt namelijk enorm veel tijd als ze je voedingsschema niet opnieuw hoeft te schrijven. Deze staan namelijk al op het platform. Mocht het alsnog blijken dat je een ander schema nodig hebt, of je liever een langer coachingstraject ingaat, kun je dit met haar bespreken. Je beslist altijd zelf of je hier gebruik van wilt maken. Kortom, sterke ondersteuning voor iedereen!