Ik ben heel blij om te kunnen zeggen dat we met Luc Visser een grote vis hebben binnengehaald. Luc is al jaren Chef-kok en heeft onder andere op de Harvard University de studie Science & Cooking gedaan. Hij is een echte kunstenaar in het maken van lekkere gerechten die ook nog eens supergezond zijn. Kortom, een chef-kok en voedingsdeskundige in een. Alle recepten op ons platform zijn geschreven voor krachtsporters, want sporters hebben net iets meer voedingsstoffen nodig. Weet je even niet wat je moet koken? Twijfel niet en pak een van zijn recepten erbij. Nagenoeg alle recepten zijn makkelijk om zelf te bereiden, want ik heb Luc gevraagd om recepten te schrijven voor mensen zoals ik (niet handig in de keuken en/of weinig zin om hier veel tijd mee bezig te zijn). Maar ook voor de keukenprinsen -en prinsessen staan er uitdagende gerechten tussen.

Luc als atleet

De reden waarom ik blij ben dat Luc ons platform versterkt, is omdat hij weet wat fitnessen inhoud en wat fitnessers in eten zoeken. Hij heeft namelijk jaren fitness wedstrijden gedaan en zelfs een wedstrijd gewonnen. Die instelling als atleet heeft hij voor alles wat hij doet. Hij heeft verschillende cursussen gedaan op het gebied van krachttraining en voeding. Daarnaast is hij dagelijks in de keuken bezig om zijn recepten te versterken en om nieuwe recepten voor krachtsporters te verzinnen. Deze gedrevenheid proef je op je bord.

Luc als coach

De jaren ervaring als chef-kok hebben Luc niet alleen tot een expert in voeding en koken gemaakt. Om dagelijks een groot team aan te sturen is het namelijk belangrijk dat je ook een goede coach bent (denk nu niet aan zo’n schreeuwer als Ramsey, haha). Met zijn opgebouwde kennis en ervaring als atleet is hij in 2017 ook begonnen als online coach. Aangezien dit een flink succes is geworden, ken je hem misschien al van zijn platform My Shape. Mocht je er niet helemaal uitkomen met alle schema’s op de website, dan staat Luc voor je klaar. Hij heeft namelijk nog een aantal online coaching plaatsen beschikbaar. Zijn enige voorwaarde is dat je niet alleen tijdelijk resusltaat wilt boeken, maar voor altijd het sterkste uit jezelf wilt halen. Kortom, zoek je een veelzijdige coach met veel trainingservaring? Neem dan contact op met Luc Visser!