Op onze website staan honderden video’s, waaronder de complete webinars over de deadlift, squat en bench. In navolging op deze techniek webinars hebben we per oefening video’s gemaakt met de meest voorkomende ‘fouten, hoe je zwakke plekken kunt herkennen en versterken, en de invloed van lichaamsbouw. In onderstaande video leggen we tot in de puntjes uit wat het verschil is tussen de sumo deadlift en de conventionele deadlift? Voordat je de wedstrijd sumo deadlift vs conventionele deadlift gaat kijken, raad ik je aan om eerst de how to deadlift webinar te kijken. Onderaan deze post vind je een overzicht van alle deadlift versterkende video’s.

Sumo deadlift vs conventionele deadlift – wat zijn de verschillen?

De sumo deadlift vs conventionele deadlift. Vaak hoor je de vraag welke je hiervan moet kiezen voor de sterkste lift? Een antwoord daarop is makkelijk: de deadlift waarmee je jezelf het sterkste voelt. Sorry, maar zo makkelijk is dat antwoord echt. Kijk anders naar de deadliftvideo waar we het over de invloed van de lengte van ledematen hebben. In deze video kijken we naar beide oefeningen en of een verschil in gewicht iets vertelt over je zwakke en sterke punten. Met andere woorden, wat zegt het als je een conventionele deadlift met 30 kilo meer kunt doen dan een sumo deadlift. Of visa versa?

conventionele deadlift met lange armen en korte benen

Volgende deadlift versterkende video’s

Hieronder zie je een lijst van alle video’s die nog verschijnen om je deadlift te versterken. Als een video online staat herken je dit aan een ‘groene’ tekst. Dit is de eerste video in de volgende sterke reeks: