De eerste webinar is een feit. We trappen af met een complete squat webinar: geen sterke verhalen over de squat! In deze video laat ik je (hopelijk) zien dat de squat veel makkelijker is dan je misschien denkt.

Bekijk hier ook de volledige deadlift en bench press webinars.

Complete squat webinar – geen sterke verhalen over de squat

In deze webinar leer je onder andere wat de squat is, welke spiergroepen er verantwoordelijk zijn voor de beweging en hoe verschillende lichamen invloed hebben op de zogenaamde biomechanica. Ook vertel ik je waarom 10 verschillende squats allemaal even goed kunnen zijn en wat de verschillen tussen mensen is. Natuurlijk nemen we de hele set up van de squat door en hoe je de beweging omlaag en omhoog zo sterk mogelijk kunt maken. Wat is bracing en hoe je dit voor de squat en wat is de invloed van je hand-, elleboog-, voet- en hoofdpositie. Natuurlijk mag het verschil tussen en front squat, high bar squat en low bar squat niet ontbreken. Kortom, in 22 minuten (ja, ik probeer het zo kort mogelijk te houden) ga je alles leren over de squat.

Er komen nog heel veel webinars aan!

Ieder maand plaats ik minimaal één webinar, waarin we langer dan een paar minuten stil staan bij een onderwerp. De how to bench press webinar en deadlift webinar staan nu ook online! Natuurlijk gaan we ook naar de veelgemaakte ‘fouten’ van deze oefeningen kijken en welke ondersteunende oefeningen je kunt doen. Ook schieten we een complete serie van veelvoorkomende blessures (bekijk hier de eerste 2 over schouder blessures) en hoe je deze kunt herkennen, voorkomen en/of van kunt revalideren. Natuurlijk doe ik dit in samenwerking met een echte specialist… En er staan nog veel meer interessante webinars op de lijst. Kortom stay tuned!

Waarom lid worden?

Omdat het platform geensterkeverhalen.nl nog heel nieuw is, leg ik graag uit wat er allemaal zichtbaar is voor leden. Sterker nog, door je aan te melden kun je eerst even gratis rondsnuffelen en zie je precies wat er allemaal opstaat. Naast het kunnen zien van deze supersterke webinar en in de toekomst vele anderen heb je toegang tot video Q&A’s, literatuur reviews (bijvoorbeeld deze) en honderden sterke trainingsschema’s inclusief instructievideo’s (zie hier het gratis push-pull-legs 2.0 schema). Dit allemaal voor slechts €7,99 per maand (en altijd opzegbaar). Investeer in jezelf om het sterkste uit jezelf te halen.

Natuurlijk blijf ik ook voldoende gratis content maken. Vind je dat ook leuk? Dan support je naast mij vooral je zelf door lid te worden van het platform. Ik kan namelijk steeds meer tijd gaan besteden aan het ontwikkelen van kwalitatieve content en serieus slimme gastsprekers en schrijvers uitnodigen om bij te dragen aan sterke informatie.

Kortom, bespaar jezelf een nagerecht in de maand en krijg er naast een strakkere buik een heleboel resultaat en kennis voor terug.