In week 50 gaan we net als altijd sterk verder. Weer veel nieuwe schema’s, recepten en video’s.

Geef ons tips met wat je graag op geensterkeverhalen.nl wilt zien. Samen maken we het platform sterker, zodat jij het sterkste uit jezelf kunt halen! Mail naar hallo@geensterkeverhalen.nl (en begin met “Hoi Sander”, dat leest een stuk persoonlijker, haha).

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

trainingsschema voor ouderen

Nieuwe trainingsschema’s – week 50

De sterkste trainingsschema’s voor iedereen betekent de sterkste trainingsschema’s voor iedereen. Deze week een nieuw type trainingsschema’s, namelijk trainingsschema’s voor ouderen. Wij willen namelijk echt dat iedereen zelfstandig het sterkste uit zichzelf haalt. Lees hier het bijbehorende artikel over fitness schema’s voor ouderen.

Nieuwe voedingsschema’s – week 50

Deze week vind je weer 6 nieuwe voedingsschema’s in de low carb categorie. We willen je zo snel mogelijk 7 complete dagen aanbieden, zodat je iedere dag iets anders kunt eten. Daarna krijgt iedereen weer nieuwe opties!

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 50

Deze week is de laatste video uit de core serie verschenen. Alles over de leg raise in 3 minuten. Een hele sterke buikspieroefening, die vaker ‘verkeerd’ dan goed wordt gedaan. Bekijk de hele video om je techniek en resultaat flink te versterken.

Nieuwe recepten – week 50

Weet jij wat romanesco is? Ik dacht een soort sla, maar het is een hele andere groente. Luc heeft hiervoor speciaal een gerecht gemaakt, zodat je weer een extra groente op je top 5 lijst kunt zetten. Daarnaast voor de liefhebbers van de Aziatische keueken: sambal goreng paksoi en voor de echte Hollanders een heerlijk ontbijt met een broodje ossenworst en ei.

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.