De tijd vliegt en de updates vliegen daarmee om je oren! Deze week extra veel wetenschappelijke reviews over eiwit timing en langzame eiwitten voor het slapen gaan. Hierover gaan namelijk nog veel te veel sterke verhalen rond. Hopelijk help jij mee deze respectvol te ontkrachten met meer grijze informatie. Natuurlijk ook weer 10 nieuwe voedingsschema’s, 2 nieuwe thuis trainingsschema’s, een nieuwe video serie (aflevering 1), 7 nieuwe instructievideo’s en 3 hele sterke recepten. Kortom, een high five voor week 5.

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

navy seals at home trainingsschema

Nieuwe trainingsschema’s voor thuis – week 5

Deze week is misschien wel het meest uitdagende bodyweight only schema voor thuis ooit online gekomen: navy seals training at home 2. Daarnaast ook een nieuw thuis schema voor de luxe home gym. Want volgens mij zijn de gymmetjes thuis nog nooit zo luxe geweest als nu!

Nieuwe voedingsschema’s – week 5

Deze maand heeft het thema chef-kok Luc. In de voedingsschema’s van deze maand vind je namelijk veel van Luc’s favoriete maaltijden. En als iemand weet wat lekker eten is, is hij het wel. Tanja heeft ze zo op elkaar afgestemd dat de lekkerste recepten nu samen ook de sterkste voedingsschema’s vormen. Natuurlijk boordevol recepten! Let bij de recepten wel op de aantal (eiwitten, koolhydraten en vetten) van de voedingsschema’s. Deze zijn leidend. Te beginnen met liefhebbers van alles (omnivoren).

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 5

Deze week miste je misschien het nieuwe spiergroei college. Dat klopt, onze creatieve man heeft het deze week zo druk gehad dat hij de nieuwe edit niet op tijd afkreeg. Dus ben niet bang, de serie is nog (lang) niet ten einde. Komende week verschijnt de volgende aflevering. In ruil daarvoor hebben we alvast een nieuwe serie (deze ‘edit’ ik zelf) opgestart. De spiergroepen 101 serie. Een soort basiscursus om je keuze voor oefeningen te versterken. Per spiergroep kijken we naar de verschillende soorten bewegingen die je kunt maken. En de daarbij behorende oefeningen. Kortom, een hele leuke serie (al zeg ik het zelf). De eerste aflevering gaat over de schouders. Bovendien hebben we weer extra instructievideo’s toegevoegd!

Nieuwe recepten – week 5

Week 5, is de week van ongelooflijke creaties. Ik verklap niets. Als je de titels hieronder leest, weet ik zeker dat je bij 2 gerechten denkt… “oe, klinkt spannend”.

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.