Iedere week nieuwe updates zoals je gewend bent, meer dan bij netflix! Week 38 staat in het teken zwangerschap! Het doel van geensterkeverhalen.nl is dat zoveel mogelijk sporters het sterkste uit zichzelf kunnen halen. Vanaf nu kunnen zwangere vrouwen ook sterk uit de voeten. Je vindt hiervoor namelijk 4 complete handleidingen (wetenschappelijk overzicht, trimester 1, trimester 2 en trimester 3) en 12 trainingsschema’s. Met heel veel zwangerschapspecifieke oefeningen. Daarnaast in week 38 ook weer 10 nieuwe voedingsschema’s, 30 nieuwe oefeningen en en een hele lekkere shake.

Geef ons tips met wat je graag op geensterkeverhalen.nl wilt zien. Samen maken we het platform sterker, zodat jij het sterkste uit jezelf kunt halen! Mail naar hallo@geensterkeverhalen.nl (en begin met “Hoi Sander”, dat leest een stuk persoonlijker, haha).

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

trainingsschema trimester 2 zwangerschap fitness

Nieuwe trainingsschema’s – week 38

Vorige week geen trainingsschema’s, deze week 12 trainingsschema’s. Ik ben twee weken heel druk bezig geweest met de meest complete handleidingen en trainingsschema’s voor zwangere vrouwen. Zodat ook zij zelfstandig het sterkste uit zichzelf kunnen halen, na overleg met de arts natuurlijk. Ik schrijf schema’s die jij wilt doen, want geensterkeverhalen.nl is er voor jou. Weet je dat je me gewoon via instagram kuntvertellen welk schema jij graag doet? Als het een niet te specifiek schema is (meerderen moeten je schema kunnen doen), plaats ik deze op de schrijflijst. Hieronder 4 van de 12 nieuwe trainingsschema’s.

week 38 voedingsschema's update

Nieuwe voedingsschema’s – week 38

Deze week krijgen de alleseters (omnivoren) weer extra keuze om sterk te eten. Voor alle calorieën varianten vind je weer een nieuw voedingsschema met links naar de sterkste recepten. Hieronder kies ik weer 4 van de 10 nieuwe voedingsschema’s van sportdiëtiste Tanja Oomen!

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 38

Bij een hele nieuwe videoserie horen natuurlijk nieuwe oefeningen. Daarnaast heb ik ook voor alle niet zwangere krachtsporters nieuwe oefeningen toegevoegd. Hieronder zie je een hele belangrijke en moeilijke (echt waar!) buikspieroefening. Klik op de button hieronder (zorg dat je ingelogd bent) om alle nieuwe oefeningen te zien:

vega teriyaki broodje - week 38

Nieuwe recepten – week 38

Iedere week krijg je sowieso een nieuw shake recept! Tot nu toe vind ik ze allemaal lekker. Ook vind je in dit recept een tip hoe je jouw shake ook zonder eiwitpoeder heel lekker en eiwitrijk kunt maken. Daarnaast kun je deze week lekker met linzen aan de slag in de keuken en ik denk weer een nieuwe favoriet voor vegetariërs: broodje vega teriyaki!

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.