Ook week 2 staat weer vol sterke updates! Deze week zijn er 2 mega wetenschappelijke reviews over herstelmethoden na een training en het effect van een koudwaterbad op spiergroei verschenen. Als je thuis moet trainen blijft er meer tijd over om slimmer te worden. En die kennis kun je dadelijk in de gym toepassen om sneller naar je doel te werken dan ooit te voren. Daarnaast vind je deze week weer 10 nieuwe voedingsschema’s in de categorie plant based, de derde aflevering van het spiergroei college en 3 superlekkere recepten.

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

thuis sterk en fit 3 trainingsschema

Nieuwe trainingsschema’s – populairste thuis schema’s van deze week

Ik ben echt enorm trots! Zovelen van jullie zijn ook thuis bezig om het sterkste uit jezelf te halen. De 3 meest gekozen thuis trainingsschema’s van deze week zijn:

Nieuwe voedingsschema’s – week 2

In de tweede week van 2021 heeft Tanja weer 10 nieuwe voedingsschema’s voor plant-based-eters toegevoegd. Het hele jaar door helpen we je met het variëren van sterke voedingsbronnen, voor iedere voedingsvoorkeur (vegan, plant based, omnivoor en low carb). Hieronder kies ik 4 van de 10 nieuwe schema’s om direct naartoe te gaan.

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 2

De derde en mijn favoriete aflevering van het spiergroei college staat nu online. Deze gaat over de mechanismen achter spiergroei en het verschil tussen hypertrofie en hyperplasie. Na dit college weet je alles over mechanische spanning, spierschade en metabolische stress. En welke van deze 3 bij uitstek het belangrijkste is voor spiergroei.

Nieuwe recepten – week 2

Als je wekelijks meekookt met de gerechten en shakes van Luc, dan word je vanzelf een meester in de keuken. Deze week staat het volgende op het menu:

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.