Ging de gymlockdown maar net zo snel voorbij als onze updates! Lees hier trouwens wat je in deze tijd het beste kunt doen. Deze week zijn er weel veel nieuwe schema’s, recepten, video’s en artikelen bijgekomen. En er staan ondertussen al 10 nieuwe Strength, Conditioning & Capacity (SC&C) schema’s in de startblokken.

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

hardloopschema voor beginners

Nieuwe trainingsschema’s van week 9

Vanaf deze week hebben we weer een nieuwe categorie trainingsschema’s: hardlopen. De komende weken schrijf ik flink wat schema’s zodat iedereen, met iedere ambitie ook doelgericht kan hardlopen. 5km, 10km, sneller tempo, et cetera. Haal het sterkste uit jezelf, altijd!

Nieuwe voedingsschema’s – week 9

Deze maand heeft het thema chef-kok Luc. In de voedingsschema’s van deze maand vind je namelijk veel van Luc’s favoriete maaltijden. En als iemand weet wat lekker eten is, is hij het wel. Tanja heeft ze zo op elkaar afgestemd dat de lekkerste recepten nu samen ook de sterkste voedingsschema’s vormen. Natuurlijk boordevol recepten! Let bij de recepten wel op de aantal (eiwitten, koolhydraten en vetten) van de voedingsschema’s. Deze zijn leidend. Kijk zelf maar :).

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 9

Deze week is er weer een nieuwe video in de spiergroepen serie online gekomen. Hoe train je jouw beenspieren?

Nieuwe recepten – week 9

Weet jij wat caponata of een caponata is? Ik had geen idee, maar na het zien van de foto, wist ik meteen dat ik dit heerlijk ga vinden. Een supergezonde prepmaaltijd! Daarnaast, hoe maak je een boeren omelet en een heerlijke bosbes cheesecake shake!

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.