De updates van week 7 zijn net zo mooi als het weer. Volgens mij heeft bijna iedereen afgelopen week en vooral dit weekend genoten van het ijs en de sneeuw. Deze week kun je verder gaan met genieten, maar dan van alle nieuwe schema’s, video’s en recepten. We vliegen er als een hete bliksem in (slechte woordspeling voor een van de nieuwe sterke recepten in week 7)!

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

beauty mass en strength trainingsschema

Nieuwe trainingsschema’s van week 7

Je hebt de schema’s van week 7 nog niet in een post op Instagram voorbij zien komen. Dat doe ik deze week, aangezien de sneeuwpret voor velen deze week iets belangrijker was (inclusief mijzelf). Echter, ze staan natuurlijk al wel live. De schema’s van het vijfde blok van het sterkste beauty jaarprogramma!

Nieuwe voedingsschema’s – week 7

Deze maand heeft het thema chef-kok Luc. In de voedingsschema’s van deze maand vind je namelijk veel van Luc’s favoriete maaltijden. En als iemand weet wat lekker eten is, is hij het wel. Tanja heeft ze zo op elkaar afgestemd dat de lekkerste recepten nu samen ook de sterkste voedingsschema’s vormen. Natuurlijk boordevol recepten! Let bij de recepten wel op de aantal (eiwitten, koolhydraten en vetten) van de voedingsschema’s. Deze zijn leidend. Luc is een echte alles eter en daarmee bedoel ik dat hij met zijn maaltijden ook geheel vegetarisch kan eten. Kijk zelf maar :).

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 7

Deze week is het meest praktische spiergroei college online gekomen: zo train je in de praktijk het effectiefst voor spiergroei. Daarnaast een nieuwe video over de geliefde (of gehate of gevreesde) upright row.

Nieuwe recepten – week 7

Hete bliksem! Luc heeft deze week weer een tip van mij opgepakt. Ik hou namelijk echt van stamppotten en soepen. Daarvoor heeft hij ook een mosterdsoep op het menu staan. En als laatste, al heb ik hem nog niet geprobeerd, een van mijn nieuwe favoriete shakes!

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.