We hebben deze week net zoveel updates als de hoeveelheid sneeuw die uit de lucht valt. De eerste 4 jaarprogramma’s zijn weer voorzien van nieuwe schema’s en de andere 6 programma’s volgen komende week. Daarnaast een sterk artikel over het verschil tussen man en vrouw en weer een nieuw spiergroei college. En natuurlijk weer 10 nieuwe voedingsschema’s en hele sterke recepten. Week 6 is weer sterk!

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

groot en sterk 2 trainingsschema

Nieuwe trainingsschema’s voor thuis – week 6

Deze week bereiden we ons alvast voor op het moment dat de gyms opengaan. Allereerst een nieuw thuis trainingsschema om daarna in de gym verder te kunnen. Het vierde blok van het thuis trainen jaarprogramma en blok 5 van het sterkste beast programma staan nu online. Ik kan niet wachten… en ik denk jij ook niet!

Nieuwe voedingsschema’s – week 6

Deze maand heeft het thema chef-kok Luc. In de voedingsschema’s van deze maand vind je namelijk veel van Luc’s favoriete maaltijden. En als iemand weet wat lekker eten is, is hij het wel. Tanja heeft ze zo op elkaar afgestemd dat de lekkerste recepten nu samen ook de sterkste voedingsschema’s vormen. Natuurlijk boordevol recepten! Let bij de recepten wel op de aantal (eiwitten, koolhydraten en vetten) van de voedingsschema’s. Deze zijn leidend. Luc is een echte alles eter en daarmee bedoel ik dat hij met zijn maaltijden ook geheel plant-based kan eten!

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 6

Hoe schrijf je schema na schema na schema? En hoe schrijf je eigenlijk een schema? In het zevende spiergroei college hebben we het over periodisering, verzwaringsmethoden en spiergroeitrucs. Klik op de link hieronder en wordt in 10 minuten weer een stukje slimmer.

Nieuwe recepten – week 6

Heb jij ooit gehoord van Taro? Ik niet, maar Luc vindt dit enorm lekker! Ben je ook benieuwd naar deze shake en zijn andere creaties van deze week…? Een andere daarvan is het perfecte stukje vis bakken!

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.