Eindig 2020 net zo sterk als je 2021 wilt starten. Train thuis zo hard als je kunt. Gebruik je vrije tijd om slimmer te worden en lekker te koken. Deze week is het eerste echte college begonnen, namelijk college spiergroei! In 9 aflevering neem ik je mee door de wetenschap over spiergroei en het boek Geen Sterk Verhaal Over Spiergroei. Luc heeft weer extra lekkere vakantierecepten voor je klaar staan en ik kan je verklappen dat er deze week een hele sterke wetenschappelijke review bijkomt.

Geniet nog van 2020 en in 2021 helpen we je nog sterker om het sterkste uit jezelf te halen,

Tanja, Jeremy, Luc en Sander!

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

fitness schema voor thuis

Nieuwe trainingsschema’s – week 52

Aan het verkeer op de website te zien, hebben de meesten de switch gemaakt om ook thuis het sterkste uit zichzelf te halen. High five! Dit is de enige manier om je spiermassa te behouden en de overtollige calorieën van de kerstdagen niet in de spiegel terug te zien. Hierbij de 4 meest gekozen thuis schema’s van vorige week:

Nieuwe voedingsschema’s – week 52

Zo de kerstdiners zitten erop, het is weer tijd om ‘normaal’ te eten. Deze week weer extra keuze voor degenen die kiezen voor low carb voedingsschema’s.

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 52

Deze week is het sterkste en leukste college ooit begonnen: college spiergroei. In negen korte ‘lessen’ neem ik je mee door alle wetenschap over spiergroei. Hierna zul je slimmer trainen voor spiergroei dan ooit. In de eerste les hebben we het over hoe je spieren eruit zien en hoe deze werken. Het fundament, waarop we jouw spieren gaan bouwen. Deze eerste les is gratis voor iedereen. De rest van de serie is alleen beschikbaar voor onze abonnees!

Nieuwe recepten – week 52

De laatste recepten van 2020 zijn weer supersterk! Als je nog een nieuw borrelhapje wilt proberen tijdens de jaarwisseling… probeer dan absoluut de serrano crostini’s met zuurkool. Zó lekker! En ik heb Luc een paar keer gehint op nieuwe ontbijtjes en volgens mij is het gelukt! Morgen ga ik de smoothie bowl direct proberen, samen met de chai banaan shake. Fijne jaarwisseling!

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.