In week 45 gaan we in een onverminderde vaart door met updates. Weer veel nieuwe trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en sterke recepten!

Geef ons tips met wat je graag op geensterkeverhalen.nl wilt zien. Samen maken we het platform sterker, zodat jij het sterkste uit jezelf kunt halen! Mail naar hallo@geensterkeverhalen.nl (en begin met “Hoi Sander”, dat leest een stuk persoonlijker, haha).

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

ijshockey schema fitness

Nieuwe trainingsschema’s – week 45

Deze week weer 3 nieuwe sterke schema’s. Een 5 en 6 daags schema met een vrouwen focus (meer benen, billen en core) en een heel sterk sport specifiek schema voor ijshockeyers.

Nieuwe voedingsschema’s – week 45

Deze week krijgen de plant based eters weer extra keuze. Voor alle calorieën varianten vind je een nieuw voedingsschema met links naar de sterkste recepten. Hieronder kies ik weer 4 van de 10 nieuwe voedingsschema’s van sportdiëtiste Tanja Oomen! Wil je trouwens weten wat het verschil is tussen vegan, vegetarisch en plant-based? Dat lees je hier.

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 45

Deze week is de derde aflevering in de nieuwe core serie verschenen. Van kracht naar stabiliteit in de plank. Daarnaast heb ik de 12-delige squat serie samengevoegd. Zodat je nog makkelijker alles over de squat te weten komt.

Nieuwe recepten – week 45

Week 45 is een week van watertanden. In ieder geval voor mij. Heerlijke stamppot variant, de lekkerste sukade én tonijn! En daarnaast nog een paddenstoelensoep en acai shake. Wat wens je nog meer?

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.