In week 40 zijn er weer een hele hoop trainingsschema’s, voedingsschema’s en recepten bij gekomen. De 9 nieuwe schema’s voor het tweede blok van de haal het sterkste uit jezelf jaarprogramma’s staan nu online. Als lid van geensterkeverhalen.nl kun je hier gratis aan meedoen. Op de overzichtspagina vind je echt alle informatie over training en voeding terug.

Geef ons tips met wat je graag op geensterkeverhalen.nl wilt zien. Samen maken we het platform sterker, zodat jij het sterkste uit jezelf kunt halen! Mail naar hallo@geensterkeverhalen.nl (en begin met “Hoi Sander”, dat leest een stuk persoonlijker, haha).

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

blok 2 van het fitste baas kracht schema

Nieuwe trainingsschema’s – week 40

Week 40 staat in het teken van blok 2 van onze 9 jaarprogramma’s. Voor iedereen zit hier het sterkste programma tussen. Sterker nog, ook ben ik voor thuissporters bezig met het eerste deel van het jaarprogramma. Deze probeer ik nog te posten vóór 12 oktober. Zodat je thuis ook sterk aan de slag kunt. Daarnaast heb ik twee sport specifieke trainingsschema’s voor kickboksers toegevoegd. Hieronder een greep uit de schema’s:

Nieuwe voedingsschema’s – week 40

Deze week krijgen de vegetarische eters weer extra keuze om sterk te eten. Voor alle calorieën varianten vind je een nieuw voedingsschema met links naar de sterkste recepten. Hieronder kies ik weer 4 van de 10 nieuwe voedingsschema’s van sportdiëtiste Tanja Oomen!

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 40

De nieuwste video van deze week is het verschil tussen schuin en vlak bankdrukken? Hier bestaan namelijk nog al wat mythen over. In nog geen 2 minuten maken we hier korte metten mee en weet je precies waarvoor je welke oefening doet.

Nieuwe recepten – week 40

Ik begreep van chef-kok Luc dat ik niet de enige ben geweest die smeekte om een upgrade van het lekkerste roerei ooit. Deze week staat het roerei deluxe op het programma. En als je fan bent van pompoen, komen je stoutste dromen uit! Een hele lekkere soep én een zeer bijzondere shake. Wedden dat je die combinatie niet zelf zou verzinnen…

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.