De zon schijnt! Net als de updates van week 8. Deze week een extra webinar om met zoveel mogelijk kennis de gym weer in te gaan (als deze eindelijk weer opengaan)! Voordat je de updates in een oogopslag ziet eerst een vraag: heb je behoefte aan hardloopschema’s op het platform? Laat me dit even weten door een berichtje te sturen op Instagram. Ik plaats daar bewust geen poll, omdat ik dan niet weet of dit een wens van een lid is of niet (en dit platform is echt voor jullie!).

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

20 minuten workouts thuis of op vakantie

Nieuwe trainingsschema’s van week 8

Deze week geef ik je een overzicht van mijn favoriete thuis trainingsschema’s. Hopelijk breekt nu echt de laatste periode aan van enkel de optie thuis trainen. Hiermee wil ik je nog een keer supersterk motiveren om er thuis alles uit te halen. Dit maakt de overgang naar de gym en de afstand tot je eindresultaat een stuk kleiner.

Nieuwe voedingsschema’s – week 8

Deze maand heeft het thema chef-kok Luc. In de voedingsschema’s van deze maand vind je namelijk veel van Luc’s favoriete maaltijden. En als iemand weet wat lekker eten is, is hij het wel. Tanja heeft ze zo op elkaar afgestemd dat de lekkerste recepten nu samen ook de sterkste voedingsschema’s vormen. Natuurlijk boordevol recepten! Let bij de recepten wel op de aantal (eiwitten, koolhydraten en vetten) van de voedingsschema’s. Deze zijn leidend. Luc is een echte alles eter en daarmee bedoel ik dat hij met zijn maaltijden ook geheel low carb kan eten. Kijk zelf maar :).

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 8

Deze week zijn er weer 2 nieuwe webinars online gekomen. Het achtste spiergroei college over genen, individuele verschillen en het groeplafond. En rug trainen 101. Daarin kijken we naar de verschillende bewegingen en oefeningen die je ‘moet’ doen om je rugspieren volledig te trainen.

Nieuwe recepten – week 8

Mango cha tra shake. Mango wat? Dat was mijn eerste reactie bij de nieuwste creatie van Luc. Daarnaast, misschien een weekje te laat (het is nu 18 graden in plaats van -10 haha) een heerlijke warme proteïne chocolademelk en Koreaanse kip. Zelf ben ik een echte Hollandse eter en hou helemaal niet van Aziatisch. Maar Luc verzekerd me voor 99,9% dat ik deze kip enorm lekker ga vinden.

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.