Allereerst wensen we jullie hele fijne aangepaste feestdagen toe! Blijf gezond en haal na de feestdagen weer het sterkste uit jezelf.

Proost en een virtuele high five of knuffel (je mag zelf kiezen),

Tanja, Jeremy, Luc en Sander!

Extra veel content

Een gesloten gym in week 51 betekent dat we meer tijd hebben om te werken aan sterke content. Deze week staan er maar liefst 92(!) nieuwe oefeningen op de website als voorbereiding op de nieuwe trainingsschema’s-categorie: Strenght, Conditioning and Capacity. Daarnaast natuurlijk extra ondersteuning voor iedereen die thuis traint, speciale kerstgerechten en weer nieuwe voedingsschema’s.

En heel heel heel binnenkort komt de sterkste serie ooit op het platform (ik hou je nog even in spanning)!!!!

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

fitness schema voor thuis

Nieuwe trainingsschema’s – week 51

We moeten noodgedwongen weer tijdelijk switchen naar thuis trainen. Gelukkig hebben we hiervoor 28 thuis trainingsschema’s. Lees ook dit artikel om juist nu het sterkste uit jezelf te halen. Voor iedereen die het jaarprogramma doet, kom ik komende week met een update. De rode draad zal zijn om hetgeen te doen uit dit artikel.

Nieuwe voedingsschema’s – week 51

Gyms gesloten of niet, eten moeten en kunnen we altijd. Deze week weer 6 nieuwe voedingsschema’s voor de low carb categorie.

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 51

Deze week hebben we heel hard gewerkt aan de nieuwe categorie trainingsschema’s. Vanaf begin 2021 vind je op geensterkeverhalen.nl ook de sterkste Strength, Conditioning & Capacity schema’s van een hele sterke CrossFit®-coach! Ook komen er hybride schema’s (spiermassa + kracht + werkcapaciteit) om zo effectief mogelijk droog te trainen en je spiermassa te behouden.

Nieuwe recepten – week 51

We wish you a merry Christmas met een hele lekkere kerstsalade en overheerlijke shake!

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.