In week 47 gaan we in een onverminderde vaart door met updates. De 10 nieuwe trainingsschema’s voor het jaarprogramma staan online en Tanja is bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe categorie voedingsschema’s. Lees hieronder welke!

Geef ons tips met wat je graag op geensterkeverhalen.nl wilt zien. Samen maken we het platform sterker, zodat jij het sterkste uit jezelf kunt halen! Mail naar hallo@geensterkeverhalen.nl (en begin met “Hoi Sander”, dat leest een stuk persoonlijker, haha).

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

thuis sterk en fit trainingsschema

Nieuwe trainingsschema’s – week 47

Deze week zijn er 10 nieuwe trainingsschema’s bijgekomen. Namelijk de schema’s die onderdeel uitmaken van de jaarprogramma’s (hier kun je gratis aan meedoen). Deze schema’s zijn natuurlijk ook heel sterk om te doen, als je niet met het jaarprogramma’s meedoet. Daarom verwijs ik nu naar de nieuwe blokken, waar je alle trainingsschema’s vindt.

Nieuwe voedingsschema’s – week 47

Deze week geen nieuwe voedingsschema’s? Echt wel, achter de schermen. Tanja is bezig met een nieuwe voedingscategorie: low carb. We willen dat je direct sterk aan de slag kunt met deze schema’s en willen je daarom laten beginnen met meer dan één schema. Tanja is dus druk aan het werk om een flinke voorraad schema’s voor je klaar te zetten. Want alleen dan kun je meteen het sterkste uit jezelf halen. #goedwerkheefttijdnodig

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 47

Deze week is de vijfde aflevering in de nieuwe core serie verschenen. Misschien we de meest vergeten core oefening: de dead bug. Dit is eerder een houding dan een oefening. Maar wel een essentiële houding waaruit je heel veel zware core oefeningen kunt doen. Zoals je zult zien in de video!

Nieuwe recepten – week 47

Luc heeft deze week overuren gemaakt in de keuken. Zoveel uur, dat hij te weinig tijd over had om alle video’s te kunnen editen. Vandaag zie je twee nieuwe recepten, maar er zitten er dus extra veel in het vat. De speculaas pancakes ga ik vanavond nog proberen!

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.