In week 44 gaan we in een onverminderde vaart door met updates. Weer veel nieuwe trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en sterke recepten!

Geef ons tips met wat je graag op geensterkeverhalen.nl wilt zien. Samen maken we het platform sterker, zodat jij het sterkste uit jezelf kunt halen! Mail naar hallo@geensterkeverhalen.nl (en begin met “Hoi Sander”, dat leest een stuk persoonlijker, haha).

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

volume compounds en rest pause trainingsschema 5 dagen

Nieuwe trainingsschema’s – week 44

Weer 4 nieuwe spiermassa trainingsschema’s zijn er deze week bijgekomen. Waaronder het 3e schema in de volume compound serie. Dit is een van de favoriete schema series op de website. Heb jij deze al geprobeerd?

Nieuwe voedingsschema’s – week 44

Deze week krijgen de omnivoren weer extra keuze. Voor alle calorieën varianten vind je een nieuw voedingsschema met links naar de sterkste recepten. Hieronder kies ik weer 4 van de 10 nieuwe voedingsschema’s van sportdiëtiste Tanja Oomen! Wil je trouwens weten wat het verschil is tussen vegan, vegetarisch en plant-based? Dat lees je hier.

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 44

Deze week is de tweede aflevering in de nieuwe core serie verschenen. Alles over de plank. Dé basisoefening die vaak niet sterk genoeg wordt uitgevoerd. In deze video bouwen we de oefeningen langzaam op, inclusief verzwaringsmethoden.

Nieuwe recepten – week 44

Ook deze week heeft Luc weer 5 hele lekkere en sterke gerechten voor je klaarstaan!

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.