In week 43 gaan we in een onverminderde vaart door met updates. Weer veel nieuwe trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en sterke recepten!

Geef ons tips met wat je graag op geensterkeverhalen.nl wilt zien. Samen maken we het platform sterker, zodat jij het sterkste uit jezelf kunt halen! Mail naar hallo@geensterkeverhalen.nl (en begin met “Hoi Sander”, dat leest een stuk persoonlijker, haha).

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

basketbal fitness schema voor krachttraining

Nieuwe trainingsschema’s – week 43

In week 43 heb ik onder andere mijn eigen nieuwe trainingsschema toegevoegd. Daarnaast een zeer sterke kracht en power schema voor basketballers en een vervolg op een van de populairste spiermassa schema: beast mode on 2.

Nieuwe voedingsschema’s – week 43

Deze week krijgen de veganisten en vegetariërs weer extra keuze. Voor alle calorieën varianten vind je een nieuw voedingsschema met links naar de sterkste recepten. Hieronder kies ik weer 4 van de 10 nieuwe voedingsschema’s van sportdiëtiste Tanja Oomen! Wil je trouwens weten wat het verschil is tussen vegan, vegetarisch en plant-based? Dat lees je hier.

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 43

Deze week is er een nieuwe serie gestart. Een sterkere serie dan je favoriet op Netflix. Namelijk de core-serie. Alles over het trainen van je buikspieren in 7 aflevering. De eerste aflevering trapt af met de functie van de buik, hoe je deze aanspant en een paar hele gave oefeningen om dit te oefenen.

week 43 updates

Nieuwe recepten – week 43

Luc heeft ervoor gekozen om na de mijlpaal van 100 het tempo op te voeren. In plaats van 3 recepten, krijg je deze week weer 5 nieuwe recepten! Ik moet eerlijk bekennen dat ik vele titels niet ken, maar na het zien van de video’s ik deze snel wil proeven. Ze zien er weer ongelooflijk lekker en sterk uit. Hoeveel recepten ken jij van onderstaande 5?

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.