We moeten nog even doorbijten, maar aan het gebruik van de thuis schema’s te zien, houden de meesten het nog vol. Deze week extra artikelen om slimmer te worden en zoals je gewend bent weer nieuwe schema’s, video’s en recepten. Ook verklap ik alvast dat we bezig zijn met een nieuw type ‘hybride’ schema om spiermassabehoud én vetverlies te optimaliseren. Deze zomer wordt van ons, wat ze ook in Den Haag verzinnen. Wij zijn op tijd klaar voor de zomer van 2021!

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

20 minuten workout thuis

Nieuwe trainingsschema’s voor thuis – week 4

Hou nog even sterk vol. Alles wat je nu thuis doet, hoef je dadelijk niet in te halen als de gyms open gaan. Ze kunnen niet voor eeuwig gesloten blijven (al voelt het soms anders)! Als je op zoek bent naar een schema die je niet kunt vinden… laat het me weten via bijvoorbeeld Instagram.

Nieuwe voedingsschema’s – week 4

Deze week staan er weer nieuwe voedingsschema’s voor je klaar als je op een low carb voedingsplan zit. De maaltijden zien er heerlijk en sterk uit!

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 4

Het vijfde spiergroei college staat online! En dat is er een waar je misschien op hebt gewacht. We hebben het over alle trainingsvariabelen over spiergroei en hoe je deze het sterkste kunt inzetten.

week 4 update

Nieuwe recepten – week 4

Als je vorige week dacht een lekkere shake gemaakt te hebben… dan staat je deze week weer iets moois te wachten. Daarnaast een heerlijke guilty pleasure, maar eentje die je schaamteloos ieder dag kunt eten, en vega tortillas!

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.