Iedere week minstens 15 updates is iets wat we sinds de start vorig jaar waarmaken. Week in week uit en hier ben ik enorm trots op! Ook deze week weer veel nieuwe voedings- en trainingsschema’s, hele lekkere recepten en een nieuwe video.

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

20 minuten workout thuis

Nieuwe trainingsschema’s voor thuis – week 3

Wij willen jou echt helpen om het sterkste uit jezelf te halen. Daarom schrijven we, mits voor een grote groep van toepassing, schema’s op aanvraag. 20 minuten schema’s voor thuis heb ik meermaals in de mailbox en via Instagram voorbij zien komen. Daarom niet 1, niet 2, niet 3, maar direct 4 schema’s met twee 20 minuten workouts. Zodat je op zijn minst tot het einde van de lockdown hiermee vooruit kunt. Als je op zoek bent naar een schema die je niet kunt vinden… laat het me weten via bijvoorbeeld Instagram.

Nieuwe voedingsschema’s – week 3

In de derde week van 2021 heeft Tanja weer 10 sterke voedingsschema’s voor vegetariërs toegevoegd. Het hele jaar door helpen we je met het variëren van sterke voedingsbronnen, voor iedere voedingsvoorkeur (vegan, plant based, omnivoor en low carb). Hieronder kies ik 4 van de 10 nieuwe schema’s om direct naartoe te gaan.

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 3

Het vierde spiergroei college staat online! Deze gaat over de verschillen tussen centrale en perifere vermoeidheid en de effectieve herhalingen hypothese. Bovendien kom je erachter dat trainen tot spierfalen niet effectiever is dan net niet trainen tot spierfalen.

Nieuwe recepten – week 3

Als je wekelijks meekookt met de gerechten en shakes van Luc, dan word je vanzelf een meester in de keuken. Deze week staat het volgende op het menu:

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.