We kunnen echt niet wachten tot de gyms weer opengaan! Echter tot die tijd schrijf ik extra hardloop trainingsschema’s. Deze week staat er weer een sterk schema om in 6 weken van 5 naar 10 KM te gaan. Echter, de grootste update van deze week is onze nieuwe trainingscategorie: SC&C. Oftewel CrossFit®-achtige schema’s voor in de reguliere gyms. We trappen af met maar liefst 20 schema’s!!! Zoals je gewend bent zijn er ook weer 10 nieuwe voedingsschema’s bijgekomen, 3 sterke gerechten en het laatste spiergroei college.

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

SC&C crossfit warrior week 4

Nieuwe trainingsschema’s van week 10

20! 20! 20! nieuwe trainingsschema’s om onze nieuwe categorie SC&C af te trappen. CrossFit®-achtige schema’s voor in de standaard gyms. Bovendien vind je een schema om in 6 weken van 5 naar 10 KM hardlopen te gaan. Klik vooral op de eerste button voor informatie over de nieuwe SC&C programma’s!

Nieuwe voedingsschema’s – week 10

Tanja heeft ondertussen 434 voedingsschema’s voor je geschreven. Dat is wel een tussentijdse staande ovatie waard! Deze week krijgen alle plant-based eters er weer een sterk en lekker voedingsschema bij.

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 10

Deze week is de negende en laatste video uit het spiergroei college online gekomen. Voeding voor spiergroei van A t/m Z.

Nieuwe recepten – week 10

Overnight oats, maar dan bijna zo lekker als een appeltaart! En overnight oats met bosbessen en frambozen. Twee hele sterke en lekkere ontbijtjes die je al de avond van te voren kunt voorbereiden. Daarnaast per toeval, mijn favoriete shake… althans op papier! Zelf moet ik hem nog maken deze week.

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.