Yes! 2021, let’s go! Als het goed is veranderd er niet zoveel en ga je gewoon door waarmee je bent geëindigd: het sterkste uit jezelf halen. Hopelijk is dit de laatste gym-lockdown (ever) en kunnen we daarna nog een paar stapjes bijzetten. Sprintend naar de zomer! Kortom, dit wordt een heel sterk jaar. Wij gaan in ieder geval vol door met updates en het wekelijks versterken van het platform. Nieuwe trainingsschema’s en oefeningen, nieuwe voedingsschema’s en recepten, en heel veel nieuwe webinars en wetenschappelijke reviews.

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

thuis sterk en fit 3 trainingsschema

Nieuwe trainingsschema’s – wil je extra thuis schema’s?

Achter de schermen zijn we heel druk bezig met de nieuwe categorie trainingsschema’s, Strength, Conditioning & Capacity, en hele gave hybride schema’s voor droog trainen. Daarom postte ik deze week geen nieuwe trainingsschema’s. Bovendien heb ik een vraag. Er staan nu bijna 30 thuis trainingsschema’s op het platform. Kun je hiermee nog sterk vooruit of wil je in een bepaalde serie een extra trainingsschema? Laat me dit dan weten via een bericht op Instagram.

Nieuwe voedingsschema’s – week 1

In de eerste week van 2021 heeft Tanja weer 10 nieuwe voedingsschema’s voor omnivoren toegevoegd. Het hele jaar door helpen we je met het variëren van sterke voedingsbronnen, voor iedere voedingsvoorkeur (vegan, plant based, omnivoor en low carb). Hieronder kies ik 4 nieuwe schema’s om direct naartoe te gaan.

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 1

De tweede aflevering van het spiergroei college staat nu online. Deze gaat over de activatie en communicatie van spiercellen. Dit is het fundament waarop de kennis voor spiergroei gebouwd kan worden. Must see dus…

Nieuwe recepten – week 1

Als je wekelijks meekookt met de gerechten en shakes van Luc, dan word je vanzelf een meester in de keuken. Deze week staat het volgende op het menu:

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.