Trainen met een trainingsschema kan lastig zijn in een drukke of kleinere sportschool. Speciaal hiervoor hebben we trainingsschema’s die je kunt doen in deze drukkere gyms. Hieronder vind je de links en beschrijvingen naar onze ‘drukke sportschool trainingsschema’s. Iedere keer als ik weer een schema in deze categorie heb geschreven voeg ik hem hier toe.

Trainingsschema’s voor drukke sportschool – spiergroei

We bijten het spits af met twee trainingsschema’s gericht op spiergroei. Een 3-daags schema en een 4-daags schema. De doelstelling is om zo efficiënt mogelijk resultaat te boeken. Zoals je in Geen Sterk Verhaal Over Spiergroei kunt lezen, zijn supersets hier bij uitstek voor gemaakt. Echter, supersets zijn in drukke sportscholen wat moeilijker toe te passen. Ook kan het zijn dat je jezelf niet op je gemak voelt door 2 oefeningen ‘bezet te houden’. Daarom staan er in deze schema’s supersets die je kunt doen op bijvoorbeeld dezelfde bank, met een pull down machine of een cable cross. Oftewel, je hoeft niet te lopen tussen de oefeningen. Daarnaast staan er ook ‘losse’ oefeningen in. Kortom, hele sterke trainingsschema’s voor de drukkere en kleinere sportscholen.

trainingsschema's voor drukke sportschool

3-daags trainingsschema voor drukke gyms

Als je op de button hieronder klikt, ga je naar het 3-daagse ‘busy gym routine 1’ schema. Een schema waarmee je 2 keer per week de borst, rug, biceps en triceps traint. De andere spiergroepen staan 1 keer op het programma. In de schema’s vind je natuurlijk ook de voedingstips terug. Want jouw voedingsaanpak bepaalt een groot gedeelte van je resultaat.

Lid worden van het netflix voor trainingsschema’s

Schrik niet als je op de button klikt als je geen lid bent. Je krijgt dan een ‘Oeps-pagina’ te zien. Ons doel is om de sterkste schema’s en informatie aan te bieden voor de scherpste prijs, €7,99 per maand. Zodat iedereen in Nederland het sterkste uit zichzelf kan halen. Ieder schema is voorzien van uitleg en instructievideo’s van alle oefeningen. Zie hier het gratis push-pull schema om je een idee te geven. Voor iedere doelstelling en ieder niveau vind je tientallen trainingsschema’s. Staat de jouwe er niet tussen, stuur me een mailtje naar hallo@geensterkeverhalen.nl. Maandelijks komen er ruim 10 schema’s bij en dan plaats ik jouw wens op de lijst. Je kunt de eerste 7 dagen geheel vrijblijvend proberen. We vragen slechts om een verificatiebetaling van €0,01. Want als je het platform sterk vindt, hoef je daarna niets meer te doen, want je bepaalt via een automatische incasso. Net zolang als je lid wilt zijn. Je kunt altijd maandelijks opzeggen en natuurlijk ook tijdens de proefperiode.

trainingsschema's voor drukke sportschool 4-daags

4-daags trainingsschema voor drukke gyms

Zoals ik in de introductie schreef staat er ook een 4-daags trainingsschema op voor drukke sportscholen. In dit schema train je iedere spiergroep 2 keer per week. Wederom met supersets die je in iedere gym kunt doen afgewisseld met losse oefeningen.

Alle trainingsschema’s voor spiergroei

Als je een iets minder drukke sportschool hebt lees dan ook het volgende artikel: vind het juiste trainingsschema voor spiergroei.