Na de update hebben we extra veel sterke content op de website. Om het overzichtelijk te houden plaats ik iedere week een update. Daarin vind je welke nieuwe trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en recepten er in die week online zijn gekomen. Hou voor de nieuwste (premium) artikelen mijn Facebook of Instagram account in de gaten.

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en recepten te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

Trainingsschema Sander

Nieuwe trainingsschema’s – week 32

Deze week ben ik op vakantie en post ik sterke herhalingen van de meest gelezen artikelen. Anders gezegd, ik geniet zoveel mogelijk van de vakantie door een week niet achter de laptop te zitten. Niet getreurd, hieronder staan 4 van mijn favoriete schema’s op de website.

Nieuwe voedingsschema’s – week 32

Onze sportdiëtiste Tanja Oomen kent op vakantie ook geen vakantie en heeft ook deze week weer 10 nieuwe voedingsschema’s voor je klaar gezet. Alle 250 kcal stapjes (vanaf 1250 kcal) van de voedingsvoorkeuren omnivoor (alles eter) en plant based. Echter, deze week zijn dat voedingsschema’s voor de keukenprinsen en prinsessen. Dat zijn schema’s die net iets meer tijd vergen in de keuken. Hiervoor krijg je wel nog lekkere maaltijden terug! Mmmm, lekker!

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 32

Ook deze week staat er weer een hele sterke nieuwe video op. Alles over de invloed van de stangpositie, handpositie, elleboogpositie, nekpositie en polspositie tijdens het squatten!

Nieuwe recepten – week 32

Deze week weer 3 hele lekkere recepten. Waaronder hele sterke sausjes die alles lekkerder maken en de perfecte scrambled eggs!

Receptwensen?

Dit platform is voor jou. Heb je bijvoorbeeld receptwensen? Neem dan contact op met onze chefkok Luc Visser!