Na de update hebben we extra veel sterke content op de website. Om het overzichtelijk te houden plaats ik iedere week een update. Daarin vind je welke nieuwe trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en recepten er in die week online zijn gekomen. Hou voor de nieuwste (premium) artikelen mijn Facebook of Instagram account in de gaten.

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en recepten te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

vrouwen trainingsschema back in topshape

Nieuwe trainingsschema’s – week 31

De nieuwste 4 trainingsschema’s en de laatse van de back in topshape na lockdown schema’s staan nu online. In week 7 en 8 van dit programma neemt het aantal effectieve herhalingen natuurlijk weer toe. Daarnaast verlagen we het aantal herhalingen bij sommige oefeningen om ook jouw krachtniveau een boost te geven.

Nieuwe voedingsschema’s – week 31

Altijd baas boven baas. Onze sportdiëtiste Tanja Oomen heeft ook deze week maar liefst 10 nieuwe voedingsschema’s voor je klaar gezet. Alle 250 kcal stapjes (vanaf 1250 kcal) van de voedingsvoorkeuren omnivoor (alles eter) en plant based. Ik zal ze niet allemaal hieronder zetten, want anders moet je zoveel scrollen (haha). Wel verklap ik je alvast, dat hier een aantal hele fijne gerechten instaan!

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 31

Ook deze week zijn er weer twee hele sterke video’s bijgekomen. Een techniek versterkende oefening die over de squatdiepte gaat en de invloed van verschillende schoenen. En de tweede video is weer een hele complete webinar met fysiotherapeut Wouter over de meest voorkomende knieblessures.

Nieuwe recepten – week 31

Deze week even geen nieuwe recepten. Volgens ons heb je nog lang niet alle gerechten geprobeerd. Haha. In ruil daarvoor volgende week weer extra sterke receptuur.