Om het voor jou makkelijker te maken plaats ik iedere week een update overzicht met nieuwe trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en recepten. Hou voor de nieuwste (premium) artikelen mijn Facebook of Instagram account in de gaten.

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en recepten te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

bench squat bench powerlift schema

Nieuwe trainingsschema’s – week 30

Het is niet slim om iedere week te wisselen van trainingsschema. Ik weet nog dat ik vroeger bij iedere uitgave van de Muscle & Fitness direct overstapte op het nieuwste schema. Gelukkig voor mij was dit een maandblad en trainde ik minimaal 4 weken met hetzelfde schema. Om jouw enthousiasme te remmen even een weekje geen nieuwe trainingsschema’s.

voedingsschema plant based dag 2

Nieuwe voedingsschema’s – week 30

Onze sportdiëtiste Tanja Oomen blijft maar doorgaan en heeft ook deze week weer 10 nieuwe voedingsschema’s voor je klaar gezet. Alle 250 kcal stapjes (vanaf 1250 kcal) van de voedingsvoorkeuren omnivoor (alles eter) en plant based. Ook de 4000 kcal schema’s staan erbij voor de echte zware ijzervreters! Hieronder een greep uit de 10 nieuwe sterke voedingsschema’s.

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 30

Deze week zijn er weer twee hele sterke video’s bijgekomen. Wat is het verschil tussen een sumo deadlift en een conventionele deadlift? En wat zegt het als je de een zwaarder kunt dan de ander? En de tweede video is weer een hele complete webinar met fysiotherapeut Wouter over de meest voorkomende liesblessures.

Nieuwe recepten – week 30

Ook chefkok Luc heeft deze week extra gas gegeven. Deze week krijg je 3 nieuwe recepten om te proberen. Allemaal met mooie namen en het eindresultaat is nog mooier! Luc heeft op aandringen van mij een pulled chicken gemaakt, omdat ik dat super lekker vind. Wist je dat jij Luc ook gewoon kunt vragen naar recepten die jij graag wilt zien? Stuur hem bijvoorbeeld een berichtje via zijn instagram account.