Na de update hebben we extra veel sterke content op de website. Om het overzichtelijk te houden plaats ik iedere week een update. Daarin vind je welke nieuwe trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en recepten er in die week online zijn gekomen. Hou voor de nieuwste (premium) artikelen mijn Facebook of Instagram account in de gaten.

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en recepten te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

vrouwen trainingsschema back in topshape

Nieuwe trainingsschema’s – week 29

De nieuwste 4 trainingsschema’s van de back in topshape na lockdown schema’s staan nu online. In week 5 en 6 van dit programma neemt het aantal effectieve herhalingen natuurlijk weer toe. Daarnaast verlagen we het aantal herhalingen bij sommige oefeningen om ook jouw krachtniveau een boost te geven.

voedingsschema plant based dag 2

Nieuwe voedingsschema’s – week 29

Altijd baas boven baas. Onze sportdiëtiste Tanja Oomen heeft ook deze week maar liefst 10 nieuwe voedingsschema’s voor je klaar gezet. Alle 250 kcal stapjes (vanaf 1250 kcal) van de voedingsvoorkeuren omnivoor (alles eter) en plant based. Ik zal ze niet allemaal hieronder zetten, want anders moet je zoveel scrollen (haha). Wel verklap ik je alvast, dat hier een aantal hele fijne gerechten instaan!

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 29

Deze week zijn er weer twee hele sterke video’s bijgekomen. Een techniek versterkende oefening die over een bolle bovenrug tijdens deadliften gaat. Is dit erg en wat toont dit aan? En de tweede video is weer een hele complete webinar met fysiotherapeut Wouter over de meest voorkomende bilblessures.

Nieuwe recepten – week 29

Alsof al het bovenstaande nog niet genoeg is. Chef-kok Luc heeft weer 2 hele sterke gerechten speciaal voor krachtsporters geschreven en verfilmd. Low carb proteïne wafels en een heerlijke gazpacho!

Heb jij recept wensen?

Help ons het platform nog persoonlijker maken voor jou. Als je onder andere recept wensen hebt, stuur dan een bericht naar Luc. Wil je bijvoorbeeld graag iets met kip en groenten in de oven en weten hoe je dit lekker maakt? Stuur een bericht. Dit hoeft niet exact. Gewoon een globaal iets waar je mee speelt. Daag Luc uit, maar hij bepaalt zelf welke gerechten hij gaat maken. Het moet wel een beetje spannend blijven!