Na de update hebben we extra veel sterke content op de website. Om het overzichtelijk te houden plaats ik iedere week een update. Daarin vind je welke nieuwe trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en recepten er in die week online zijn gekomen. Hou voor de nieuwste (premium) artikelen mijn Facebook of Instagram account in de gaten.

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en recepten te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

powerlifting trainingsschema big 3

Nieuwe trainingsschema’s – week 28

Deze week kun je jouw lol niet op als je van powerliften houdt. 4 nieuwe trainingsschema’s voor powerliften van 3 tot 5 dagen. Het vervolg op de eerste serie:

voedingsschema plant based dag 2

Nieuwe voedingsschema’s – week 28

Altijd baas boven baas. Onze sportdiëtiste Tanja Oomen heeft maar liefst 10 nieuwe voedingsschema’s voor je klaar gezet. Alle 250 kcal stapjes (vanaf 1250 kcal) van de voedingsvoorkeuren omnivoor (alles eter) en plant based. Ik zal ze niet allemaal hieronder zetten, want anders moet je zoveel scrollen (haha). Wel verklap ik je alvast, dat hier een aantal hele fijne gerechten instaan!

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 28

Deze week zijn er weer twee hele sterke video’s bijgekomen. Een techniek versterkende oefening die over de butt wink gaat. Wat is het, waarom heb je er waarschijnlijk geen en hoe los je een (‘neppe’) op? En de tweede video is weer een hele complete webinar met fysiotherapeut Wouter over de meest voorkomende rugblessures. Deze week het derde deel van de onderrug: aspecifieke rugklachten.

healthy kapsalon recept

Nieuwe recepten – week 28

Alsof al het bovenstaande nog niet genoeg is. Chef-kok Luc heeft weer 2 hele sterke gerechten speciaal voor krachtsporters geschreven en verfilmd. Sterker nog, zijn moderne healthy kapsalon is een van zijn populairste recepten. Iedereen kan hiermee snel iets lekkers en sterk op tafel zetten.

Heb jij recept wensen?

Help ons het platform nog persoonlijker maken voor jou. Als je onder andere recept wensen hebt, stuur dan een bericht naar Luc. Wil je bijvoorbeeld graag iets met kip en groenten in de oven en weten hoe je dit lekker maakt? Stuur een bericht. Dit hoeft niet exact. Gewoon een globaal iets waar je mee speelt. Daag Luc uit, maar hij bepaalt zelf welke gerechten hij gaat maken. Het moet wel een beetje spannend blijven!