Trainingsschema’s kun je beoordelen op heel veel variabelen. Echter, één variabele heeft een schrijver van een schema niet in de hand… en die variabele ben jij. Een effectief schema voor spiergroei levert in de praktijk niet altijd spiergroei op. Dat ligt dan zeer waarschijnlijk aan jou. Omdat ik graag zoveel mogelijk mensen help om het sterkste uit zichzelf te halen, wil ik dus dat je zoveel mogelijk uit de trainingsschema’s haalt. In dit artikel lees je precies hoe een effectief schema voor spiergroei ook echt effectief wordt. Ja, je ziet hieronder (waarschijnlijk) zeer weinig tekst, want dit is een premium artikel. Lees nog even verder voordat je balend wegklikt als je geen lid bent. In dit artikel vind je 3 van de 18 handvatten voor een succesvol trainingsschema voor spiergroei uit mijn boek Geen Sterk Verhaal Over Spiergroei. Dus ook als je het boek niet hebt gekocht krijg je inzicht in zo niet de belangrijkste conclusies. Deze 3 hoofdregels zijn eigenlijk essentieel voor ieder trainingsschema.

Wat doe je om het artikel te lezen?

Als je lid bent en niet bent ingelogd kun je op de button hieronder klikken. Daarna heb je direct toegang tot dit hele sterke artikel.

Als je geen abonnement hebt kun je lid worden door op de button onder de tekst over het abonnement te klikken. Als je (nog) geen lid wilt worden staan hieronder een aantal andere artikelen om meer uit je training te halen.

Lid worden vanaf €7,99 per maand

Geen sterke verhalen is het netflix voor krachtsporters. Je krijgt direct toegang tot honderden trainingsschema’s en instructievideo’s, techniek webinars, Q&A’s, voedingstips en premium artikelen. Haal het sterkste uit jezelf in ruil voor een nagerecht per maand. Probeer het eerst 7 dagen gratis (je betaalt alleen een eenmalige €0,01 verificatie transactie). Je abonnement is altijd maandelijks opzegbaar.

trainingsschema's voor droog trainen en spiergroei