In het vijfde deel van de oefeningen 101 serie hebben we het over biceps. Welke oefeningen (bewegingen) moet je maken voor een volledige ontwikkeling van deze spier? Zijn biceps curls genoeg? In het 9-delige spiergroei college leer je onder andere hoe je een sterk trainingsschema schrijft. Een onderdeel daarvan is het kiezen van de oefeningen voor een spiergroep. Na het lezen van dit artikel en het kijken van de video’s, weet je precies welke oefeningen er zijn om je biceps te trainen. Allereerst krijg je een korte overzichtswebinar met de belangrijkste bewegingen. Gevolgd door mijn vijf favoriete biceps oefeningen. Als laatste krijg je een link naar 40 verschillende oefeningen voor de biceps.

Spiergroepen 101 serie

In deze serie krijg je per spiergroep een korte 101 cursus (basiscursus) voor het kiezen van oefeningen. In het bijzonder de verschillende bewegingen die je moet maken om een spiergroep zo volledig mogelijk te trainen. Inclusief instructievideo’s van mijn favoriete oefeningen voor dat doel. Als een spiergroep groen gedrukt is, staat deze aflevering online:

Word lid om alle video’s te zien

Als je geen lid bent (of niet bent ingelogd), houdt na deze alinea het artikel op. Echter, het gaat dan pas net beginnen! Word lid om alle video’s te bekijken. Je krijgt tevens toegang tot ruim 700 trainingsschema’s en voedingsschema’s, een oneindige oefeningen database, recepten speciaal voor krachtsporters en premium wetenschappelijke reviews. Probeer 7 dagen gratis en daarna betaal je slechts €7,99 of €9,99 per maand. Altijd maandelijks opzegbaar en ook in de proefperiode!

Biceps trainen 101 – alle video’s, oefeningen en uitleg