In het vierde deel van de spiergroepen 101 serie hebben we het over kuiten. Welke oefeningen moet je doen om jouw kuitspieren volledig te ontwikkelen? Dat zijn er eigenlijk maar twee, om een hele duidelijke reden.

Spiergroepen 101 serie

In deze serie krijg je per spiergroep een korte 101 cursus (basiscursus) voor het kiezen van oefeningen. In het bijzonder de verschillende bewegingen die je moet maken om een spiergroep zo volledig mogelijk te trainen. Inclusief instructievideo’s van mijn favoriete oefeningen voor dat doel. Als een spiergroep groen gedrukt is, staat deze aflevering online:

Word lid om alle video’s te zien

Als je geen lid bent (of niet bent ingelogd), houdt na deze alinea het artikel op. Echter, het gaat dan pas net beginnen! Word lid om alle video’s te bekijken. Je krijgt tevens toegang tot ruim 700 trainingsschema’s en voedingsschema’s, een oneindige oefeningen database, recepten speciaal voor krachtsporters en premium wetenschappelijke reviews. Probeer 7 dagen gratis en daarna betaal je slechts €7,99 of €9,99 per maand. Altijd maandelijks opzegbaar en ook in de proefperiode!

Kuiten trainen 101 – alle video’s, oefeningen en uitleg