In week 46 gaan we in een onverminderde vaart door met updates. Weer veel nieuwe trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en sterke recepten!

Geef ons tips met wat je graag op geensterkeverhalen.nl wilt zien. Samen maken we het platform sterker, zodat jij het sterkste uit jezelf kunt halen! Mail naar hallo@geensterkeverhalen.nl (en begin met “Hoi Sander”, dat leest een stuk persoonlijker, haha).

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

beste methode voor spiergroei

Nieuwe trainingsschema’s – week 46

Deze week 2 nieuwe sterke schema’s. Een 6 daags spiermassa schema met een hoog been gehalte en een 4 daags spiermassa en conditie programma met een female focus. Volgende week komt er weer een mega update aan, want ik ben nu al bezig met de schema’s voor het jaarprogramma.

Nieuwe voedingsschema’s – week 46

Mijlpaal!!!! Er staan vanaf vandaag 300 voedingsschema’s op het platform!!! Deze week krijgen de vegetariërs onder ons weer extra keuze. Voor alle calorieën varianten vind je een nieuw voedingsschema met links naar de sterkste recepten. Hieronder kies ik weer 4 van de 10 nieuwe voedingsschema’s van sportdiëtiste Tanja Oomen! Wil je trouwens weten wat het verschil is tussen vegan, vegetarisch en plant-based? Dat lees je hier.

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 46

Deze week is de vierde aflevering in de nieuwe core serie verschenen. Wat kun je allemaal doen met de swiss ball? Ik vind dat hier vaak laatdunkend over wordt gedaan, maar de swiss ball is echt een fantastische hulpmiddel om je core spieren uit te dagen.

Nieuwe recepten – week 46

Week 46 is weer een week van watertanden. Zeker als je van mosselen houdt. Zelf probeer ik deze week sowieso de gebakken rijst, de spinazie met banaan shake en het gepocheerde ei. Het gepocheerde ei is op aanvraag en heeft Luc zelfs voorzien van zijn eerste voice over. Laat hem weten wat je hiervan vindt en welk recept jij graag op de website wilt hebben.

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.