In week 41 zijn er weer een hele hoop trainingsschema’s, voedingsschema’s en recepten bij gekomen. We gaan het najaar in. Dat betekent hét spieropbouw seizoen en echt Hollands eten. De sterkste mix om je spieren te doen groeien en te genieten van al het lekkers van eigen bodem.

Geef ons tips met wat je graag op geensterkeverhalen.nl wilt zien. Samen maken we het platform sterker, zodat jij het sterkste uit jezelf kunt halen! Mail naar hallo@geensterkeverhalen.nl (en begin met “Hoi Sander”, dat leest een stuk persoonlijker, haha).

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

blok 2 van het fitste baas kracht schema

Nieuwe trainingsschema’s – week 41

In week 41 krijgen alle thuissporters een lacht op hun gezicht. Deze week is er een tiende (!) jaarprogramma toegevoegd. Het eerste blok van het sterkste jaarplan om thuis te doen. De volgende week ga ik verder met mijn schrijflijst (golf schema’s, glutes are king, schema’s voor basketbal, en een nieuw spieropbouw schema voor mezelf).

hutspot week 41

Nieuwe voedingsschema’s – week 41

Deze week krijgen de omivoren weer extra keuze om sterk te eten. Voor alle calorieën varianten vind je een nieuw voedingsschema met links naar de sterkste recepten. Hieronder kies ik weer 4 van de 10 nieuwe voedingsschema’s van sportdiëtiste Tanja Oomen!

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 41

Pijn hoort er niet bij! Heb je last van schouderpijn tijdens het bankdrukken? Bekijk dan deze 4 mogelijke oplossingen.

Nieuwe recepten – week 41

Lekker! Hollands eten. Hutspot en soepen, mmmm! Inclusief een heerlijke acai bowl. Probeer deze 3 sterke recepten van chef-kok Luc Visser!

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.