Iedere week nieuwe updates zoals je gewend bent, meer dan bij netflix! In week 39 is het wederom niet anders. Een nieuw trainingsschema, 10 nieuwe voedingsschema’s, een hele sterke korte webinar en 3 supersterke recepten.

Geef ons tips met wat je graag op geensterkeverhalen.nl wilt zien. Samen maken we het platform sterker, zodat jij het sterkste uit jezelf kunt halen! Mail naar hallo@geensterkeverhalen.nl (en begin met “Hoi Sander”, dat leest een stuk persoonlijker, haha).

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

basic mobility en stability trainingsschema

Nieuwe trainingsschema’s – week 39

Ik ben op de achtergrond alweer bezig met de 9 trainingsschema’s voor het tweede blok van het jaarprogramma (en als het me lukt begint er nog een nieuw jaarprogramma voor thuis). Daarom zie je deze week slechts één nieuwe schema op de website. Een categorie waar ik nog maar weinig schema’s van heb geplaatst: mobiliteit en stabiliteit.

voedingsschema's update week 39

Nieuwe voedingsschema’s – week 39

Deze week krijgen de plant-based eters weer extra keuze om sterk te eten. Voor alle calorieën varianten vind je weer een nieuw voedingsschema met links naar de sterkste recepten. Hieronder kies ik weer 4 van de 10 nieuwe voedingsschema’s van sportdiëtiste Tanja Oomen!

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 39

Deze video is een van de meest bekeken video’s over het bankdrukken. Wat is de invloed van jouw grip positie voor spiergroei en kracht? Groeit je borst sneller met een brede greep? En waar komt het ‘vuistje’ bij bankdrukken toch vandaag?

Nieuwe recepten – week 39

Iedere week krijg je sowieso een nieuw shake recept! Die van deze week is extra speciaal, want je herkent de smaak misschien van het nachtleven. Daarnaast weer een heerlijk broodje, echt heerlijk! Ik heb het recept namelijk al getest. En voor liefhebbers van Tempeh een hele sterke tip om deze Surinaams van smaak te maken!

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden! Ook kun je hem altijd een bericht sturen met soorten recepten die jij graag ziet.