Iedere week nieuwe updates zoals je gewend bent, meer dan bij netflix! Ook in week 37 weer fantastische updates! Geef ons tips met wat je graag op geensterkeverhalen.nl wilt zien. Samen maken we het platform sterker, zodat jij het sterkste uit jezelf kunt halen! Mail naar hallo@geensterkeverhalen.nl (en begin met “Hoi Sander”, dat leest een stuk persoonlijker, haha).

Updates in een oogopslag

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s, recepten en wetenschappelijke reviews te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

zwangerschap fitness

Nieuwe trainingsschema’s – week 37

Het doel van geensterkeverhalen.nl is dat iedereen zelfstandig het sterkste uit zichzelf kan halen. Ik ben deze week erg druk bezig geweest met wat ik volgende week wil lanceren. Het meest complete trainingsprogramma voor zwangere vrouwen van Nederland. Er staan al 4 reuze artikelen klaar en 3 van de 12 trainingsschema’s zijn af. Kortom, deze week even geduld met nieuwe schema’s. Daarna ga ik verder met de schrijflijst (schema’s voor kickboksen en golf, glutes are king 2, barbell vs dumbbell, et cetera). Stuur me op Instagram een berichtje met jouw schema wensen, dan noteer ik deze op de lijst.

Nieuwe voedingsschema’s – week 37

In 3 weken tijd 70 vegetarische voedingsschema’s! Welk ander platform werkt harder om jou het sterkste uit jezelf te laten halen? Wederom een supersterke high five aan onze sportdiëtiste Tanja Oomen! Ik kies hieronder 4 sterke schema’s uit de nieuwste 10. Het zijn weer voedingsschema’s voor mensen met een hart voor koken!

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video’s – week 37

Nu al een van de sterkst bekeken video’s. Wat zijn de 3 zwakke plekken in de bench press en hoe versterk je die?

recepten update week 37

Nieuwe recepten – week 37

Onze chef-kok Luc Visser heeft deze week echt rekening gehouden met mijn wensen. Ik wil namelijk zo min mogelijk hoeven doen voor het sterkste en lekkerste resultaat. Zo krijg je deze week een superlekker recept voor een banana spice shake, een gegrilde kip en bananenbrood met rood fruit. Die laatste maak ik natuurlijk niet zelf (haha), maar vind ik wel extra lekker! Stuur Luc tips via Instagram, zodat hij recepten kan maken die jij graag wilt bereiden.

Sterker worden in de keuken?

Als je nog sterker wilt worden in de keuken of een keer wilt sparren met een echte chef kok om je gerechten spannender te maken. Neem dan contact op met Luc. Hij helpt je graag om een echte chef te worden!