Iedere week sterke updates! Om het bij te houden, maak ik iedere week een overzicht. Hou voor de nieuwste (premium) artikelen mijn Facebook of Instagram account in de gaten. Wat is er allemaal nieuw in week 34?

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en recepten te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

powerlifting en massa schema week 34

Nieuwe trainingsschema’s – week 34

Deze week staan er weer 7 nieuwe trainingsschema’s op het platform. Evenveel als alle Nederlandstalige fitnesstijdschriften in een maand publiceren (haha)! Hieronder de link naar vier van de zeven schema’s en natuurlijk de button naar alle trainingsschema’s.

vegan voedingsschema's week 34

Nieuwe voedingsschema’s – week 34

Denk niet dat onze sportdiëtiste Tanja Oomen deze week stil heeft gezeten. Zelfs op vakantie schrijft ze voor jou de sterkste voedingsschema’s. Echter, je vindt deze week geen nieuwe schema’s op de website. Raar hè? Tanja is druk bezig met een nieuwe lijn, namelijk vegan voedingsschema’s. Wij willen je direct voorzien van minimaal 2 voedingsdagen zodat je betere handvatten hebt om sterk van start te gaan. Daarom slaan we de update deze week even over. Maar de eerste dag staat al klaar in de startblokken!

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

Nieuwe video – week 34

Waarom krijg je de stang niet van de grond? Wat is de reden dat de stang niet voorbij de knieën komt? En hoe voorkom je het probleem van niet volledig kunnen strekken? Dat zie je in de versterkende deadlift video van deze week. Daarnaast heb ik deze week ruim 130 nieuwe oefeningen video’s gefilmd, dus de komende tijd kun je enorm veel nieuwe video’s verwachten!

nasi kuning gerecht week 34

Nieuwe recepten – week 34

Ook chefkok Luc heeft me verzekerd dat het allerlekkerste rijstrecept online staat wat je op het internet zult vinden. Namelijk het Nasi Kuning recept van de grootmoeder van zijn vriendin. Authentieker wordt het niet, want dit recept komt echt uit Indonesië. Daarnaast staan er weer twee hele andere sterke recepten online. Veel kookplezier! Wist je dat jij Luc ook gewoon kunt vragen naar recepten die jij graag wilt zien? Stuur hem bijvoorbeeld een berichtje via zijn instagram account.