Het is zonde om je opgebouwde spieren, kracht en conditie te verliezen. Na de toespraak van Mark Rutte op 21 april, weten we zeker dat we minimaal nog een maand thuis aan de bak moeten. De makkelijkste manier om effectief en efficiënt te trainen is met resistance bands. Ook als je een halterbank en dumbbells hebt, zijn de resistance bands van toegevoegde waarde. Dagelijks post ik nu nieuwe trainingsschema’s voor thuis, zodat je er in de zomer nog steeds op je beste uit kunt zien. Bovendien heb ik een artikel geschreven met het overzicht van de 7 sterkste trainingsschema’s met resistance bands.

De sterkste resistance bands voor slechts €59,95

Naast het feit dat de meeste resistance bands zijn uitverkocht, bieden wij de banden voor ruim €20 goedkoper aan dan de goedkoopste webwinkels. Dat is nog eens een resistance bands aanbieding. Ik wil namelijk echt dat je het sterkste uit jezelf haalt en het geld dat je bespaart bijvoorbeeld kunt investeren in een goed trainingsschema. Het schrijven van trainingsschema’s is namelijk onze sterkste kwaliteit.

Hoe zwaar zijn de resistance bands?

Dit is de meeste gestelde vraag over resistance bands: hoe zwaar zijn ze? Dat antwoord kun je niet in kilo’s uitdrukken. Want als je de elastiek bijvoorbeeld smaller vastpakt, wordt deze direct zwaarder. Je kunt met een set van 4 elastieken in feite iedere weerstand kiezen die je wilt. Als voorbeeld: met de dikke zwarte elastiek doe ik 15 reps push ups, waarmee ik normaal 85 kilo pak. En met de dunne oranje elastiek doe ik bijvoorbeeld kick backs en bent over lateral flyes, respectievelijk gebruik ik daarvoor normaal 7 kilo en 16 kilo dumbbells voor. Oftewel, het ligt helemaal aan de hoeveelheid elastiek die je gebruikt. Daarom zijn de elastieken bij ons alleen per set te koop.

Oefeningen met resistance bands

Heb je geen idee wat je allemaal met deze elastieken kunt? In onze oefeningen database (alleen beschikbaar voor leden) staan ruim 50 oefeningen met resistance bands. Je kunt er serieus heel je lichaam mee prikkelen. Kortom investeer het geld dat je bespaart met deze scherpe resistance bands aanbieding in een lidmaatschap voor slechts €7,99 per maand. Altijd maandelijks opzegbaar. En probeer 7 dagen gratis voor 1 cent.