Na de update hebben we extra veel sterke content op de website. Om het overzichtelijk te houden plaats ik iedere week een update. Daarin vind je welke nieuwe trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en recepten er in die week online zijn gekomen. Hou voor de nieuwste (premium) artikelen mijn Facebook of Instagram account in de gaten.

Let op, om de trainingsschema’s, voedingsschema’s, video’s en recepten te zien heb je een abonnement nodig. Voor slechts €7,99 of €9,99 krijg je onbeperkt toegang.

back in topshape trainingsschema v4.3

Nieuwe trainingsschema’s – week 33

Dit is de laatste week van sterke herhalingen, er staan voor volgende week heel veel nieuwe schema’s te wachten. Eerst nog een keer 4 van de meest gekozen trainingsschema’s op het platform:

voedingsschema's overzicht week 33

Nieuwe voedingsschema’s – week 33

Onze sportdiëtiste Tanja Oomen kent op vakantie ook geen vakantie en heeft ook deze week weer 10 nieuwe voedingsschema’s voor je klaar gezet. Alle 250 kcal stapjes (vanaf 1250 kcal) van de voedingsvoorkeuren omnivoor (alles eter) en plant based. Echter, deze week zijn dat wederom voedingsschema’s voor de keukenprinsen en prinsessen. Dat zijn schema’s die net iets meer tijd vergen in de keuken. Hiervoor krijg je wel nog lekkere maaltijden terug! Mmmm, lekker!

Specifieke dieetwensen of behoeften?

Neem voor specifieke dieetwensen of behoeften contact op met een van de sterkste sportdiëtisten van ons land:

pompoen gerecht

Nieuwe recepten – week 32

Deze week weer 3 hele lekkere recepten. Waaronder eentje met flespompoen, wat mijn favoriet van de week is! Wist je trouwens dat rauwe aubergines een beetje giftig zijn?

Receptwensen?

Dit platform is voor jou. Heb je bijvoorbeeld receptwensen? Neem dan contact op met onze chefkok Luc Visser!