Heb jij onze sterke verwachtingen video al gezien? In juli versterken wij namelijk ons platform (mits alles volgens plan verloopt). Het netflix voor krachtsporters krijgt een mega sterke upgrade! Aan de honderden trainingsschema’s, instructievideo’s, webinars en wetenschappelijke artikelen worden honderden voedingsschema’s en sterke recepten speciaal voor krachtsporters toegevoegd! Wat vind je hiervan?

Voedingsschema’s met handleiding

Wij willen echt dat jij het sterkste uit jezelf haalt en op basis van de ideeën van onze leden (waarvoor dank!) versterken we Geen Sterke Verhalen daarom met voedingsschema’s en recepten. Net zoals met de trainingsschema’s bepaal jezelf welke voedingsschema’s bij je passen. Hiervoor hebben we drie specifieke voedingshandleidingen geschreven. We helpen je bij het kiezen van de schema’s die bij je doelstelling en voedingsvoorkeur passen. Of je nu gespierder wilt worden, wilt afvallen of graag gezond wilt blijven/worden, is je eigen keuze. De voedingsschema’s zijn (natuurlijk) geschreven door een hele sterke diëtiste, maar ik hou je nog even in spanning wie dat is.

Sterke recepten voor krachtsporters moeten lekker zijn

In de trainingsschema’s kun je op oefeningen klikken om een instructievideo te zien. Die lijn trekken we natuurlijk door in de voedingsschema’s. Van alle gerechten die erin staan, zijn korte kookvideo’s en recepten te vinden. Onze chefkok is zelf een zeer fanatiek krachtsporter en weet als geen ander wat de wensen van krachtsporters zijn. De sterke recepten heeft hij natuurlijk zelf geschreven en geproefd en ze zijn door onze diëtiste gecheckt op voedingswaarden. Wij vinden voedingswaarden heel belangrijk, maar nog belangrijker vinden wij smaak. Alle recepten moeten daarom ten eerste lekker zijn, makkelijk te bereiden en natuurlijk voldoende bouwstoffen voor onze spieren bevatten. Voor de recepten krijgen we een aparte zoekpagina, net zoals voor de oefeningen, want dan kun je alle recepten, ook die niet in de schema’s staan eenvoudig terug vinden. Ik kan niet wachten totdat het zover is, want ik ben een ramp in de keuken.

Wekelijks nieuwe schema’s en recepten

Zoals we de oefeningen, trainingsschema’s en artikelen wekelijks aanvullen, zo doen we dat ook met de voedingsschema’s en recepten. We beginnen de voedingsschema’s met plant-based en omnivoor schema’s en vullen deze in de toekomst onder meer aan met onder andere vegan en keto voedingsschema’s. Je helpt ons en jezelf enorm door bijvoorbeeld receptwensen door te sturen, bijvoorbeeld: ‘ovenschotels met kip’ of ‘lekkere shakes zonder zuivel’. Dan kunnen wij doelgericht aan de slag om jou te helpen het sterkste uit jezelf te halen.

Meer info verschijnt tijdens de lancering! Vergeet niet om nu al lid te worden om als eerste aan de slag te kunnen gaan met ons platform 2.0.