20 trainingsschema’s voor grotere billen – ruim 150 weken trainingsplezier

Ons platform is gemaakt om zoveel mogelijk sporters te ondersteunen om het sterkste uit zichzelf te halen. Kies bijvoorbeeld uit 20 trainingsschema’s gericht op het ontwikkelen van grotere billen en natuurlijk ook strakkere billen, de zogenaamde booty. Op geensterkeverhalen.nl staan ruim 20 trainingsschema’s van 2 dagen tot en met 4 dagen in de week puur gericht op het ontwikkelen van grotere billen en slankere taille. Natuurlijk train je ook alle andere spieren van je lichaam. Op ons app platform Serious Fitness Lab vind je zelfs ruim 40 schema’s met de focus op billen en onderlichaam (datum: 17 oktober 2023) en daar komen maandelijks nieuwe bij. Check hier gratis het complete 3 dagen billen schema: Glutes Are King.

Lees ook: Bovenkant billen trainen met 6 serieuze oefeningen

Hoe zien die booty building schema’s eruit?

Alle trainingsschema’s in de ‘booty serie’ zijn voorzien van duidelijke uitleg en als je op een oefening klikt die je niet kent, krijg je direct een korte instructievideo te zien. Ik weet zeker dat er oefeningen tussen staan die je nog niet kent. Grotere en strakkere billen krijg je natuurlijk niet alleen door een goed trainingsprogramma. Jouw trainingsinzet en voeding moet ook in orde zijn. Gelukkig vind je bij de schema’s ook onze voedingstips terug. Als je verder door het artikel leest vind je alle trainingsprogramma’s met de nadruk op grotere billen terug. Natuurlijk hebben we nog veel meer schema’s met een zogenaamde female focus. Onder andere complete bikinifit programma’s en beauty mass series. Voor iedere doelstelling en ieders niveau. Bekijk hier al onze schema’s voor vrouwen. Of als je liever door alle schema’s zoekt, klik dan hier.

Slechts €7,99 voor onbeperkt toegang tot alle traininingsschema’s en video’s

Waarom zou je €25-€100 uitgeven voor een los schema, terwijl je er honderden kunt hebben voor €7,99 per maand? Je kunt ons platform bovendien 7 dagen gratis proberen. Als je het leuk vindt, blijf je automatisch lid voor slechts €7,99 per maand en het is altijd opzegbaar. Zeg je in de proefperiode op, dan betaal je dus helemaal niets. Alle schema’s zijn geschreven door bewegingswetenschapper en krachttraining-specialist Sander Kers, tevens auteur van Geen Sterk Verhaal Over Spiergroei. Wil je ook onbeperkt toegang tot voedingsschema’s en recepten? Dat kan voor slechts €9,99 per maand! Geen sterke verhalen, wel sterke resultaten.

Sterke billen trainingsprogramma #1 – Booty building

Het eerste trainingsprogramma voor grotere billen is het booty building programma. Dit programma bestaat uit 4 trainingsschema’s van 6 weken. Het is een 3-daags programma voor iedereen die vooral strakkere benen en (grotere) billen wilt in combinatie met een sterke core. Natuurlijk train je ook alle andere spieren van je lichaam, maar de nadruk ligt op de spieren die je waarschijnlijk het liefste wilt trainen. Klik op de button hieronder om de complete uitleg van het schema te zien. Wil je liever een 50-50 verdeling? Daar vind je ook tientallen schema’s van op de trainingsschema’s pagina.

Het 3-daagse bootybuilding programma is opgebouwd uit de 4 trainingsschema’s van de sterke booty serie. Je kunt dus ook zelf jouw favorieten eruit pikken en bijvoorbeeld 2 blokken van 3 dagen doen en daarna doorgaan naar 2 blokken van bijvoorbeeld 4 dagen (zie hieronder).

Natuurlijk moet je jouw voedingsprogramma ook onder handen nemen om maximaal resultaat te behalen. Ook daarvoor geven we je tips.

3 trainingsschema's bootybuilding ultra voor grotere billen

Sterke billen trainingsprogramma #2 – Ultimate booty building

Het ultimate booty building trainingsprogramma is de crème de la crème van alle booty building programma’s op dit platform. Een 4-daags programma van 18 weken, bestaande uit 3 blokken van 6 weken! Dit is absoluut niet voor beginners. Die billen, benen en core transformeren gegarandeerd. Bovendien weet ik zeker dat je oefeningen doet die je nog nooit gedaan zult hebben.

Bij het vorige programma typte ik dat je ook zelf jouw programma kunt samenstellen. Wil je bijvoorbeeld van een 3-daags programma naar een 4-daags programma kunnen klimmen, dan kan dat. Want het ultimate booty building programma is opgebouwd uit 3 trainingsschema’s van de sterkste booty serie. Strakkere billen here you come! Zie hieronder het eerste schema:

6 trainingsschema's bootybuilding light

Sterke billen trainingsprogramma 3 – Booty building light

De titel booty building light is misleidend. Dit is absoluut geen light programma, maar dit schema bestaat ‘slechts’ uit 2 dagen. Voor degenen die 2 dagen in de week willen trainen hebben we dit 30 weken sterke programma. 6 schema’s van ieder 5 weken, met heel veel benen-, billen -en core-oefeningen. Deze 6 schema’s komen uit de booty light serie. Ook weer met de reden om zelf te kunnen puzzelen en eventueel door te schakelen naar een ander (3-daags) programma.

Nog meer vrouwen trainingsschema’s gericht op benen, billen en buik

Naast alle bootybuilding programma’s hebben we ook nog vele andere trainingsschema’s voor vrouwen. Hieronder twee van mijn favoriete trainingsschema’s als je echt de nadruk op benen, billen en buik wilt leggen.

Schrik niet als je op de buttons klikt

Ben je nog geen lid van geensterkeverhalen.nl dan zul je als je op een button klikt een ‘OOPS-pagina’ te zien krijgen. Schrik daar niet van, om de inhoud van de schema’s (en video’s) te kunnen zien moet je lid zijn van ons platform. Op de betaalpagina vragen we eenmalig een verificatiebetaling van €0,01, want als je het platform na 7 dagen te gek vindt (kan bijna niet anders, haha), blijf je automatisch lid. Wil je geen lid meer zijn? Dan kun je op ieder moment je abonnement in je eigen account opzeggen. Bij ons zit je nergens aan vast. Ben dus niet bang om te proberen. Vind je het na 2 dagen toch niet jouw ding, dan meld je gewoon af. Vind je het na 5 jaar nog steeds leuk, krijg je van mij een taart! Heel veel plezier gewenst van de schema’s en het resultaat.