Belangrijke update 01-09-2020: we zijn begonnen met een vernieuwd en versterkt jaarprogramma. Je hebt nu keuze uit 9 trajecten (gewoon als onderdeel van je abonnement). Bekijk het hele overzicht op de vernieuwde jaarprogramma’s pagina.

12 maanden trainingsprogramma voor vrouwen start nu!

De afgelopen week heb ik enorm veel vragen gehad welk schema je het beste kunt kiezen. Eerlijk gezegd zijn natuurlijk alle schema’s sterk, maar ik begrijp de twijfel als je zoveel keuze hebt. Dit zette mij op een sterk idee om helemaal voor niets natuurlijk (voor abonnees) een compleet jaarprogramma te schrijven: een 12 maanden trainingsprogramma voor vrouwen! En in 2021 nog een keer en 2022… gewoon een programma waar je altijd in kunt stappen. Of je nu 2, 3, 4 of 5 dagen traint maakt niet uit, want ik bouw ieder programma op basis van het fundament van 3 dagen op. Kortom, voor ieder niveau is er een programma waar je altijd aan kunt beginnen. In dit artikel lees je precies wat het plan van aanpak is en hoe je extra ondersteuning krijgt om het sterkste uit jezelf te halen. We starten 1 februari, maar je kunt natuurlijk altijd instromen of bij deel 1 beginnen!

12 maanden trainingsprogramma voor vrouwen opgebouwd in 8 blokken

Het doel van het 12 maanden trainingsprogramma voor vrouwen is om sterker, (iets) gespierder, fitter en strakker te worden. Het verschil tussen iets gespierder en gespierder bepaal je helemaal zelf door middel van je voedingsprogramma. Omdat sommige vrouwen altijd schrikken van meer spieren, ben niet bang. Daar moet je heel hard voor trainen en veel voor eten. Omarm je meer spieren? Dan weet je wat je te doen staat: hard trainen en eten. Gespierder worden ligt dus 30% aan het trainingsschema en 70% hoe jij hiermee omgaat. De nadruk ligt gedurende het hele programma op benen, billen, buik (ongeveer 60%) en 40% op alle ander spieren.

Het kruis op onze schatkaart staat getekend op de zomervakantie. Het doel is om dan zo fit, strak en gelukkig mogelijk te zijn. De rest van het jaar natuurlijk ook, maar je moet ergens naartoe werken.

Hieronder zie je hoe het programma eruit ziet. Je kunt altijd starten wanneer jij wilt! Blok 1 staat momenteel online!

  • Blok 1: fitter en spiermassa (nu online)
  • Blok 2: kracht en spiermassa
  • Blok 3: fitter en strakker
  • Blok 4: fitter en strakker
  • Blok 5: topshape onderhoud
  • Blok 6: kracht, spiermassa en conditie onderhoud
  • Blok 7: kracht, spiermassa en conditie onderhoud
  • Blok 8: fitter en strakker

Ieder blok duurt ongeveer 6 weken.

sterk 12 maanden trainingsprogramma voor vrouwen.

101 videocursus om slimmer te trainen

Naast schema’s op geensterkeverhalen.nl is mijn doel om zoveel mogelijk sporters te helpen om slimmer te trainen. Dit jaarprogramma zal ik daarom ondersteunen met een soort 101 videocursus. Ieder blok start met een video waarin je nieuwe schema wordt uitgelegd. Bovendien geef ik je tips en aandachtspunten hoe je meer uit ieder schema kunt halen. Daarnaast kun je me natuurlijk gewoon vragen sturen naar hallo@geensterkeverhalen.nl. Deze beantwoord ik in specifieke Q&A’s. Je bent namelijk nooit de enige met een vraag, daarom probeer ik zoveel mogelijk vragen in video’s te beantwoorden (zo goed als ik kan), zodat iedereen hiervan leert. Denk a.u.b. niet dat ik alles weet, want dat weet niemand. Ik sta meer dan open voor interessante discussies. Ben je het ergens niet mee eens, hoor ik dat ook graag.

Let op: je krijgt dus geen persoonlijke begeleiding bij dit traject. Alles is bedoeld om iedereen slimmer te maken en van elkaars vragen te leren.

Start nu!

Liever een ander soort programma?

Zoals je weet is dit platform nieuwer dan nieuw en altijd in ontwikkeling. Heb je liever een jaarprogramma met een andere hoofdfocus? Laat dit me weten via een mail naar hallo@geensterkeverhalen.nl of via een bericht op Instagram. Bij voldoende animo (activeer je vriendinnen ;)) schrijf ik die met alle plezier.

En voor de mannen dan?

Natuurlijk mannen, jullie komen ook aan de beurt deze week. Maar zoals mij geleerd is tijdens de opvoeding… vrouwen eerst! 😉