Belangrijke update 01-09-2020: we zijn begonnen met een vernieuwd en versterkt jaarprogramma. Je hebt nu keuze uit 9 trajecten (gewoon als onderdeel van je abonnement). Bekijk het hele overzicht op de vernieuwde jaarprogramma’s pagina.

In navolging van het 12 maanden trainingsprogramma voor vrouwen natuurlijk ook een volledig 12 maanden trainingsprogramma voor mannen.

12 maanden trainingsprogramma voor mannen start nu!

De afgelopen week heb ik enorm veel vragen gehad welk schema je het beste kunt kiezen. Eerlijk gezegd zijn natuurlijk alle schema’s sterk, maar ik begrijp de twijfel als je zoveel keuze hebt. Dit zette mij op een sterk idee om helemaal voor niets natuurlijk (voor abonnees) een compleet jaarprogramma te schrijven. En in 2021 nog een keer en 2022… gewoon een programma waar je altijd in kunt stappen. Of je nu 2, 3, 4 of 5 dagen traint maakt niet uit, want ik bouw ieder programma op basis van het fundament van 3 dagen op. Kortom, voor ieder niveau is er een trainingsprogramma waar je altijd aan kunt beginnen. In dit artikel lees je precies wat het plan van aanpak is en hoe je extra ondersteuning krijgt om het sterkste uit jezelf te halen. We starten 1 februari, maar je kunt natuurlijk altijd instromen of bij 1 beginnen.

12 maanden opgebouwd in 8 blokken

Het doel van dit programma is om sterker, gespierder, fitter en strakker te worden. Vooral gespierder is de doelstelling en via die weg ook sterker. In sommige blokken leggen we wat meer nadruk op zwaardere gewichten en in andere blokken op lichtere gewichten en leuke verzwaringsmethoden. Fitter en strakker worden doen we in de periode voor de zomer, dat 2 blokken van 6 weken beslaat. Je krijgt in een jaar veel verschillende trainingsmethoden voorgeschoteld aan de hand van een hele duidelijke rode draad. Dit is een super effectief, sterk en leuk jaarprogramma.

Het kruis op onze schatkaart staat getekend op de zomervakantie. Het doel is om dan zo strak (en gespierd) mogelijk aan het strand te verschijnen. De rest van het jaar natuurlijk ook, maar je moet ergens naartoe werken.

Hieronder zie je hoe het programma eruit ziet. Je kunt altijd starten wanneer jij wilt! Blok 1 staat momenteel online!

  • Blok 1: spiermassa (nu online)
  • Blok 2: spiermassa en kracht
  • Blok 3: strakker (afvallen) en zoveel mogelijk massa behouden
  • Blok 4: strakker (afvallen) en zoveel mogelijk massa behouden
  • Blok 5: topshape onderhoud
  • Blok 6: spiermassa en kracht
  • Blok 7: spiermassa
  • Blok 8: spiermassa en eventueel een beetje afvallen als (pre)compensatie voor de feestdagen.

Ieder blok duurt ongeveer 6 weken.

sterk 12 maanden trainingsprogramma voor mannen

101 videocursus om slimmer te trainen

Naast schema’s op geensterkeverhalen.nl is mijn doel om zoveel mogelijk sporters te helpen om slimmer te trainen. Dit jaarprogramma zal ik daarom ondersteunen met een soort 101 videocursus. Ieder blok start met een video waarin je nieuwe schema wordt uitgelegd. Bovendien geef ik je tips en aandachtspunten hoe je meer uit ieder schema kunt halen. Daarnaast kun je me natuurlijk gewoon vragen sturen naar hallo@geensterkeverhalen.nl. Deze beantwoord ik in specifieke Q&A’s. Je bent namelijk nooit de enige met een vraag, daarom probeer ik zoveel mogelijk vragen in video’s te beantwoorden (zo goed als ik kan), zodat iedereen hiervan leert. Denk a.u.b. niet dat ik alles weet, want dat weet niemand. Ik sta meer dan open voor interessante discussies. Ben je het ergens niet mee eens, hoor ik dat ook graag.

Let op: je krijgt dus geen persoonlijke begeleiding bij dit traject. Alles is bedoeld om iedereen slimmer te maken en van elkaars vragen te leren.

Nu online – blok 1 van het 12 maanden trainingsschema voor mannen

12 maanden trainingsprogramma voor mannen

Liever een ander soort programma?

Zoals je weet is dit platform nieuwer dan nieuw en altijd in ontwikkeling. Heb je liever een jaarprogramma met een andere hoofdfocus? Laat dit me weten via een mail naar hallo@geensterkeverhalen.nl of via een bericht op Instagram. Bij voldoende animo (activeer je vrienden ;)) schrijf ik die met alle plezier.

En voor de vrouwen dan?

Voor jullie staat de introductie allang online…