Het is zonde om je opgebouwde spieren, kracht en conditie te verliezen. De komende weken (en misschien wel maanden) moeten we thuis trainen. De makkelijkste manier om effectief en efficiënt te trainen is met resistance bands. Ook als je een halterbank en dumbbells hebt, zijn de resistance bands van toegevoegde waarde. Dagelijks post ik nu nieuwe trainingsschema’s voor thuis, zodat je er in de zomer nog steeds op je beste uit kunt zien. Zo vind je in de protect your gains serie 5 trainingsschema’s met resistance bands.

OP=OP – Tijdelijke aanbieding resistance bands voor €49,95

resistance bands

Een paar jaar geleden heb ik met een vriend van mij de webshop dutchfte.nl gerund. Hier verkochten we bijna exclusief resistance bands. Sterker nog, we verkochten de sterkste banden van Nederland. Banden aan één stuk, zonder opeenstapeling van losse ‘lagen’. We konden echter niet opboksen tegen de volledige webshops, dus zijn we ermee gestopt. Leuk geprobeerd, veel geleerd. Het goede nieuws is dat we nu nog dertig sets over hebben, dus OP=OP en alleen per set te koop. Denk niet dat de kwaliteit achteruit is gegaan. Afgelopen maandag maakte ik, voor de eerste Instagram livestream thuis training, 4 nieuwe elastieken open en ze zijn nog steeds zo sterk als toen. We verkopen geen sterke verhalen! Dus vertrouw me erop dat dit hele sterke en goede banden zijn. Dit zijn tevens de 4 meest gebruikte formaten, dus niet die extreem dunne of extreem dikke.

resistance bands en jaar abonnement geen stekrke verhalen

Sterkste actie – jaarabonnement + resistance bands (t.w.v. €49,95) voor €99,95

Je haalt pas echt resultaat, met of zonder banden, met een sterk trainingsschema. Daarom krijg je tijdelijk, tot de banden op zijn, de mogelijkheid om te kiezen voor een jaarabonnement-actie. Je krijgt 1 jaar lang toegang tot alle 200+ trainingsschema’s, instructievideo’s, webinars, Q&A’s en premium artikelen én je ontvangt de banden t.w.v. €49,95. Omgerekend betaal je slechts €4,16 per maand voor het platform i.p.v. €7,99.

Ik wil je goed informeren, zodat je niet schrikt

Na jouw jaarlidmaatschap loopt het abonnement automatisch door voor €7,99 per maand. Mits je lid wilt blijven natuurlijk. Je kunt gedurende het hele jaar je abonnement opzeggen en dan wordt na 12 maanden het abonnement ook automatisch stopgezet. Schrik tijdens het afrekenen dus niet van het bedrag van €7,99 per maand vanaf over 12 maanden. Nogmaals, je kunt het abonnement te allen tijde stopzetten. En ik verklap je nu alvast, dat we volgend jaar ook losse jaarabonnementen hebben, zodat je goedkoper lid kunt blijven. Eerst maar eens het eerst jaar het sterkste uit jezelf halen met alle trainingsschema’s en informatie.

Ben je al lid?

Ook voor jou geldt deze aanbieding natuurlijk. Je kunt jouw huidige maandabonnement namelijk ‘upgraden’ met deze jaardeal. Mocht je vragen hebben, dan kun je me altijd mailen op hallo@geensterkeverhalen.nl.