Haal zelfstandig het sterkste uit jezelf met een beetje hulp

Het doel van geensterkeverhalen.nl is om zelfstandig het sterkste uit jezelf te halen. Hiervoor vind je ruim 500 trainings- en voedingsschema’s, inclusief honderden instructievideo’s, webinars en sterke recepten speciaal voor krachtsporters. Bovendien heb je toegang tot de wetenschappelijke reviews. We snappen echter ook dat je soms misschien een beetje meer hulp wenst. Hulp bij het kiezen van een trainingsschema. Hulp bij je voedingsschema’s als je op een plateau blijft hangen. Of hulp om sterker te worden in de keuken. Vanaf nu zijn we er ook voor jou als je even wilt sparren over een onderwerp of via online coaching sneller naar je doelstelling geleid wilt worden.

Sparring of online coaching?

Zoals je van ons gewend bent zit je nergens aan vast. Dat geldt ook voor sparring of coaching bij een van ons. Het verschil tussen sparren en coachen is dat je bij sparring met ons kunt discussiëren over alles wat met je doelstelling te maken heeft. Van trainingsschema tot oefening en van vegetarische voedingsopties tot de lekkerste saus bij een avocado salade. Samen weet je namelijk altijd meer dan alleen. Coaching is wat anders. Als je coaching wenst dan leiden we je letterlijk naar je doelstelling toe. We kiezen de sterkste trainings- en voedingsschema’s voor je en stellen deze voor je bij. Voor beide opties betaal je slechts als je er gebruikt van maakt, ook hier zit je nergens aan vast. Zie het als een soort plug-and-play optie. Een extra steun in de rug om het sterkste uit jezelf te halen.

Afspraak plannen met een van ons?

Wij willen geen verwarring veroorzaken. Geensterkeverhalen.nl blijft het platform om alles zelfstandig te doen. Sparring en coaching bieden we daarom ook niet aan op dit platform. Je boekt een afspraak met een van ons via de website van de betreffende persoon. Wil je een afspraak met Sander? Dan verwijzen we je naar diamondtraining.nl bijvoorbeeld. Lees hieronder waar je een van ons het beste voor kunt benaderen. Niemand weet namelijk alles en wij zeker niet. Bel daarom niet met Sander als je het fijne wilt weten van een voedingsschema, daarvoor neem je contact op met Tanja. En wil je slimmer leren koken, dan moet je bij Luc zijn. Lees hieronder waar je ons het beste voor kunt inzetten.

Tanja Oomen sportdiëtiste - online voedingscoach

Sparring of online coaching bij Tanja

Tanja Oomen is de schrijfster van alle voedingsschema’s en voedingsgerelateerde artikelen op het platform. En dat is niet voor niets, ze is namelijk een hele sterke sportdiëtiste met extra specialisaties. Zo kun je ook bij haar terecht voor vragen over voeding tijdens een zwangerschap of voor diëten voor kinderen met overgewicht. De sterkste onderwerpen van Tanja zijn:

 • Voeding en suppletie voor vegetariërs en veganisten
 • Voedingsschema’s voor afvallen en spieropbouw
 • Aanpassingen van een voedingsschema om door een plateau heen te breken
 • Voedingsschema’s voor een betere gezondheid
 • En natuurlijk sportgerichte voedingsplannen, van voorbereiding tot wedstrijd
Luc visser chef-kok - online coach voor bodybuilders en spier opbouw

Sparring of online coaching bij Luc

Heb jij al een van de vele sterke recepten geprobeerd? Deze recepten speciaal voor krachtsporters zijn creaties van chef-kok Luc Visser. De reden dat hij de recepten zo goed voor krachtsporters kan afstemmen is omdat hij jaren als wedstrijdatleet aan drugsvrije bodybuild wedstrijden heeft meegedaan. Sterker nog, hij heeft er zelfs een gewonnen. De sterkste onderwerpen van Luc zijn:

 • tips en trics voor sterkere kookskills
 • maaltijd variaties passend bij je voedingsschema
 • voedingsschema’s voor spieropbouw en droog trainen
 • trainingsbegeleiding voor (beginnende) wedstrijd atleten
 • lekkere en verrassende voedingscombinaties

Sparring of online coaching bij Sander of Eric

Eric herken je misschien niet van geensterkeverhalen.nl. Dat klopt, want hij is ook niet betrokken bij dit platform. Echter, Eric is Sander’s collega bij Diamond Training en heeft ongelooflijk veel know-how van onderwerpen waar wij alle drie minder kaas van hebben gegeten. Dus om het aanbod voor jou te vergroten kun je ook contact opnemen met Eric. Hieronder de sterkste onderwerpen om met Sander of Eric over te sparren.

Sander Kers - bewegingswetenschapper - online coaching en sparren voor serieuze krachtsporters

Spar met Sander het beste over:

 • trainingsconcepten of schema’s
 • periodisering
 • nieuwe literatuur
 • fysiologie of biomechanica
 • (specifieke) oefeningen en techniek
Eric Huijbers - personal trainer Vught - online coaching bodybuilding

Spar met Eric het beste over:

 • motivatie, blessures en tegenslagen
 • ondernemen en samenwerken
 • coachingskills en behoeften van trainers
 • oefeningen voor specifieke doelstellingen en klachten
 • trainingsinnovaties en trends

Online coaching bij Sander of Eric

Je kunt ook bij Sander of Eric terecht voor online coaching. Echter, de plaatsen zijn zeer beperkt. Klik op onderstaande button waarbij ze je het beste kunnen helpen en of er nog plek is.