Honderden instructievideo's, trainingsschema's en premium artikelen

Om het sterkste uit jezelf en de opleiding te halen heb je sterk (beeld)materiaal nodig. Om ook vanuit thuis zoveel mogelijk bezig te zijn met de praktijk kun je op dit platform honderden korte instructievideo's van oefeningen, trainingsschema's en langere webinars bekijken. Hou het platform wekelijks in de gaten voor nieuwe updates. Bekijk ook het blog voor de (premium) artikelen. Zo blijf je up to date over de nieuwste interessante wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van krachttraining.

Probeer de eerste maand gratis
back in shape trainingsschema voor 3 dagen
Abonnement Sterk

Probeer de eerste maand gratis, daarna slechts €7,99 of €9,99 per maand

Probeer met jouw kortingscode het hele platform 1 maand uit. Je kortingscode is geldig op zowel ons 'sterk abonnement', dat geeft toegang tot alle trainingsgerelateerde content, als ons 'sterkste abonnement', dat is alles van het sterk abonnement + voedingsschema's en recepten. Na deze proefperiode bepaal jezelf of je lid wilt blijven. Als je het platform sterk vindt, betaal je na de proefperiode automatisch €7,99 of €9,99 per maand. Vind je het platform niet sterk genoeg of heb je het niet meer nodig, dan meld je jezelf heel eenvoudig af in je eigen account omgeving door bij 'abonnementen' op annuleren te drukken. Het abonnement is altijd maandelijks opzegbaar. Geen kleine lettertjes, wel sterke resultaten. Je hebt tot 7 augustus om jezelf in te schrijven. De kortingscode vul je bovenaan de bestelpagina in. Op de abonnementen pagina (klik op onderstaande button) kun je jouw keuze maken voor het abonnement.

Probeer 1 maand gratis met kortingscode: opleidingen2000

Opdracht - Bereid je voor op de volgende lesdag

Omdat we ook echt willen dat je slimmer wordt en met het platform aan de slag gaat, hebben we een sterke opdracht voor je. Schrijf voor de volgende lesdag een korte samenvatting over de set up en beweging van het bankdrukken, squatten en deadliften. Denk aan voetpositie, handpositie, ademhaling, spiergroepen, et cetera. Ook vragen we je om na te denken over de 3 meest gemaakte 'fouten' per oefeningen. Hiervoor kijk je naar de drie grote webinars over deze oefeningen. In de link hieronder vind je de squat en daar vind je de links naar de andere oefeningen. Heel veel succes en haal het sterkste uit jezelf!

Zie hier de squat webinar
sterk trainingsschema voor vrouwen - hip shift oplossen in squat - volledige of partial ROM

Geen sterk verhaal over Sander Kers

Alle trainingsschema's zijn geschreven door bewegingswetenschapper en krachttrainingsspecialist Sander Kers. Ook is hij verantwoordelijk voor alle informatieve content en video's. Zoals je in de loop van de tijd zult zien, verschijnen er ook gastschrijvers voor schema's en proberen we experts aan het woord te laten om nog meer te leren. Het doel is om met zijn allen slimmer te worden. In het kort de meeste relevante informatie over Sander. Hij heeft zijn Masterdiploma in Human Movement Sciences gehaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is in bezit van onder andere het CSCS- en ACSM's Exercise Physiologist diploma. Hij doceert de NSCA-CPT cursus, schrijft artikelen voor verschillende websites (waaronder men's health, fitsociety, xxlnutrition en manify), geeft ruim 9 jaar training en staat nog steeds bijna dagelijks met plezier onder de stang. Hopelijk leer je aan de hand van de artikelen en video's Sander beter kennen, want een diploma zegt lang niet alles. Voel je vrij om van mening te verschillen, want wij hopen dat iedereen grijzer leert denken en elkaar blijft uitdagen om het sterkste uit zichzelf te halen. Oh ja, en natuurlijk heeft hij het boek Geen Sterk Verhaal Over Spiergroei geschreven!

Heb je nog vragen? Stuur me dan gerust een mail