Ruim 1000 trainingsschema's en voedingsschema's

Om effectief te kunnen trainen heb je een sterk trainingsplan en voedingsschema nodig. Op dit platform vind je meer dan 1000 trainings- en voedingsschema's voor iedere doelstelling en voor ieders niveau. Natuurlijk inclusief instructievideo's en sterke recepten. Daarnaast leren we je hoe je een effectief trainings- en voedingsplan samenstelt, hoe je jouw progressie kunt evalueren en wat je moet doen om dit te blijven stimuleren. Je kunt ook eenvoudig kiezen voor een van de 10 jaarprogramma's. Kortom, we voorzien je van alle handvatten om succes te boeken.

Probeer 7 dagen gratis
voeding om af te vallendiscipline

Probeer 7 dagen gratis, daarna slechts €7,99 of €9,99 per maand

Probeer het hele platform 7 dagen voor slechts 1 cent. Naast de 1000+ trainingsschema's en voedingsschema's, krijg je toegang tot alle oefeningen, sterke recepten, webinars, Q&A's, premium artikelen en kun je gratis meedoen met de jaarprogramma's. Als je het platform sterk vindt, betaal je na de proefperiode automatisch €7,99 of €9,99 per maand. Het abonnement is altijd maandelijks opzegbaar en natuurlijk ook in de proefperiode. Opzeggen doe je heel eenvoudig in je eigen account of door een mail te sturen naar hallo@geensterkeverhalen.nl (vermeld daarbij jouw bestelnummer).

Start nu

Geen sterk verhaal over Sander Kers

Alle trainingsschema's zijn geschreven door bewegingswetenschapper en krachttrainingsspecialist Sander Kers. Ook is hij verantwoordelijk voor alle informatieve content. In het kort de meeste relevante informatie over Sander. Hij heeft zijn Masterdiploma in Human Movement Sciences gehaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is in bezit van onder andere het CSCS- en ACSM's Exercise Physiologist diploma. Hij doceert de NSCA-CPT cursus, schrijft artikelen voor verschillende websites (waaronder men's health, fitsociety, xxlnutrition en manify), geeft ruim 11 jaar training en staat nog steeds bijna dagelijks met plezier onder de stang. Hopelijk leer je aan de hand van de artikelen en video's Sander beter kennen, want een diploma zegt lang niet alles. Voel je vrij om van mening te verschillen, want wij hopen dat iedereen grijzer leert denken en elkaar blijft uitdagen om het sterkste uit zichzelf te halen. Oh ja, en natuurlijk heeft hij het boek Geen Sterk Verhaal Over Spiergroei geschreven!

Heb je nog vragen? Stuur me dan gerust een mail